Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvanuli po zagrebu

Evo ga opet - Milan Bandić ipak na plakatima

milan bandić  (1)
Foto: Privatni album
1/3
17.05.2013.
u 14:00

Dosad su nadvožnjake i stupove javen rasvjete krasili plakati s kandidatima s njegove liste, a najviše pozornosti izazvali su plakati za biciklijadu u Prepuštovcu koja se održava na sam dan izborne šutnje, odnosno u subotu 18. svibnja.

Hoće? Neće? Ipak hoće... Plakati s likom Milana Bandića osvanuli su u petak po Zagrebu. Oblijeplijeni su po javnim stupovima dan uoči predizborne šutnje.

Ne bi to bilo ništa čudno da Bandić nije obećavao da njegovo lice nećemo gledati s plakata. 

Milan Bandić danas je osvanuo na gotovo svakom drugom stupu u Zagrebu. Građanima, međutim, iako su se zaustavljali i promatrali vide li zaista Bandića na plakatima, njegovo lice na plakatu ipak naročito ne smeta.

- Svi imaju plakate, pa može i on - kratko je komentirao Ivan Markitić, a s njim se složila i Ruža Aleksić, koja je ipak primijetila da "bi bilo bolje da su svi skupa novac potrošili na nešto korisnije".

Ipak, ima i onih pomalo skeptičnih što se tiče gradonačelnikova posljednjeg potea uoči izborne šutnje.

- Nije li rekao da se neće slikati i da će novce za to radije dati u humanitarne svrhe? Baš me zanima koliko je dao - pita se Anđela Milas.

Dosad su nadvožnjake i stupove javen rasvjete krasili plakati s kandidatima Bandićeve liste, a najviše pozornosti izazvali su plakati za biciklijadu u Prepuštovcu koja se održava na sam dan izborne šutnje, odnosno u subotu 18. svibnja. 

Zbog tih plakata Bandića je GONG prijavio DIP-u smatrajući da plakati s logom gradakrše Zakon o financiranju političkih aktivnosti, Gradsko izborno povjerenstvo na čelu sa sucem Županijskog suda Ivanom Turudićem izvijestilo je da zakon nije prekrišen ako je izradu plakata financirao KUD Prepuštovec.  

Svoje birače na glasovanje podsjetila je i HDZ-ova Margareta Mađerić. U centru grada u poštanskim su se sandučićima pojavili časopisi naziva "MM za Zagreb" u kojima je objašnjeno na koji će način Mađerić unaprijediti grad.

- Dobili smo časopis, shvatili smo ga kao neki njen politički program, ali ne vjerujemo da će on nekog potaknuti da glasuje za nju, ako to on već nije odlučio - zaključio je bračni par Brajković.

>>Obećao je da ga nećemo gledati, a 'vrišti' s plakata

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije