Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi zagreb

Evakuacija škole u Travnom: Popucali ventili na radijatorima, djeca bježala kroz prozore

Zagreb: Osnovna škola Gustava Krkleca u Travnom
Marko Prpic/PIXSELL
18.03.2024.
u 13:45

Dio djece u tom trenutku bio je u učionici, a dio na hodniku.

Prijepodne oko 11.30 sati u Osnovnoj školi Gustava Krkleca u novozagrebačkom naselju Travno dogodio se manji incident. Pukla je cijev na radijatoru kod ventila i voda je počela izlaziti jakim mlazom koji je udarao u garderobu, doznajemo od roditelja tamošnjih školaraca.

Dio djece u tom trenutku bio je u učionici, a dio na hodniku. Djecu iz učionice učiteljica je evakuirala kroz prozor jer drukčije nisu mogla izići. Neka djeca su bila uplašena, ali sad su svi dobro i nalaze se na igralištu iza škole. U učionicu ne mogu jer još nije zaustavljena voda, a hodnici su poplavljeni i stvari koje su bile u garderobi mokre su.

Zbog takve situacije nastavnici iz škole zamolili su roditelje da dođu po djecu te da pokupe njihovu obuću i odjeću. 

– Vodu iz radijatora ispumpao je domar. Sve je, srećom, dobro završilo, no da je dijete bilo u blizini kada je vruća voda počela nadirati kroz ventil, situacija bi bila puno ozbiljnija. Imali smo sreće – kazao je jedan od roditelja školaraca. 

 

Komentara 3

MA
MarkoFind
14:35 18.03.2024.

Ono kad ti domar uhljebljeni " stručljak" nahajca grijanje na max, a vani 22c......

TM
trade_mark
10:50 19.03.2024.

kako je naš dragi milan lijepo održavao škole! pa naravno da su popucali ventili kad nema dovoljno fontana pa se radi pritisak...

CA
carliamor
14:20 18.03.2024.

Pa šta je tu čudno , Indijci , Sirijci i Pakistanci su glavni instalateri na gradilištu . Dodješ u lokal na piće konobar Sirijac priča samo engleski i to nabada rrr..,,.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije