Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
e, tako se to radi

'Ej, Majo, hoćeš li se udati za mene' - zaprosio je na koncertu klape

zaprosio je (1)
Foto: PEtar Glebov/PIXSELL
1/8
07.12.2012.
u 09:00

Često odlaze na koncerte klape Intrade, a kad na radiju čuju njihovu pjesmu, jedno drugome šalju nježne poruke

– Nije ovo prva prošnja na našim koncertima! Silno sam sretan kad netko baš uz naše pjesme poželi izreći nešto tako važno, cijeli život taj dan pamtiti, sjetiti ga se kad čuje baš našu pjesmu – rekao je nakon sinoćnjeg koncerta klape Intrade Tomislav Bralić i budućim mladencima poželio svako dobro. Na zagrebačkom koncertu poznatih Zadrana 25-godišnji Ilija Pejić zaprosio je svoju djevojku, godinu dana mlađu Maju Stepanić.

Trenutak za vječnost

Žive u Velikoj Gorici, zajedno su dvije godine, a romantični Ilija kaže, želio ju je zaprositi od trenutka kad ju je prvi put ugledao. Često odlaze na koncerte klape Intrade, a kad na radiju čuju njihovu pjesmu jedno drugome šalju nježne poruke. Zato se baš na ovom koncertu dogodio najvažniji trenutak u njihovom životu: prošnja. Ilija je kontaktirao Tomislava Bralića i njegovog menadžera Branka Pajića i sve dogovorio. Maja nije ni slutila što je čeka. 

Kad je Bralić zapjevao “Zoru bilu” na ekranu su se ispisale riječi “Ej, Majo, hoćeš li se udati za mene?”, na što je ekonomistica, uplakana od sreće, samo kimnula glavom.

S koncerta na feštu

– To ‘ej, Majo’ naša je interna fora. Imamo tako neke svoje riječi i po njima je znala da su upućene njoj – ispričao nam je Ilija koji je svoje namjere otkrio samo šačici ljudi – svom kumu, kumovoj zaručnici, jednoj rođakinji i naravno, Tomislavu Braliću. Dok je Maja gledala u svoj novi prsten od bijelog zlata s kamenčićima u nizu, klapi, ali i njihovim gostima – Oliveru Dragojeviću i Neni Belanu, na licu se razvukao osmijeh. Na krilima ljubavi glazbenici su završili koncert, a dvoje zaručnika i njihovi prijatelji otišli su proslaviti. Zaljubljeni par radosnu je vijest roditeljima priopćio tek danas.

Komentara 7

DI
duncan_idaho
10:08 07.12.2012.

Ovo je neviđeno! Pa ni riječi nije bilo u središnjem dnevniku o ovome. Očekujem Šprajcovu ispriku i posipanje pepelom....

AU
autoritet
10:43 07.12.2012.

Ne kužim ovu opsjednutost medijima. Nije li prosidba privatna, intimna stvar?

AM
a_morte_i_rossi
10:05 07.12.2012.

totalna debilana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije