Dođite u Puškinov ured, danas nudimo medvjeđi gulaš
Jana i Slobodan Varga otvorili su novi restoran u Boškovićevoj ulici 11, a na meniju su poznati tradicionalni recepti iz Rusije.
Komentari 10
Od koliko sti je muhte da i ja dodjem hahaha
Medvedji gulas...perverzno....
Za jedno par mjeseci evo vas u stečaju, živi bili pa vidili, joj kad vas ove razno razne inspekcije ulove pod svoje pa porezna pa sudovi i kazne van pameti, vjerujte mi proklećete onaj dan kad ste pokušali nešto uu hrvatskoj radit, govorim iz iskustva, inače osobno želim vam puno sreće u radu, pozdrav....
Natalija Ternova 07.02.2016 u 21:08h ______- nemoj jesti nekoliko dana, sve će ti biti ukusno
Sad je pitanje je li to cijeli medvjed, ili je to mladunče? ______ Tko ubija medvjeda od 300 kg za 1/2 kg porciji??? _______ Ili ubijaju samo mladunce medvjeda, nešto slično janjetini - manje mesa za baciti kad se ne pojede svih 300 kilograma
mrtav-hladan 07.02.2016 u 08:04h ______ Kaj im odrežete samonaručeni dio p ih pustite u prirodu na oporavak? _____- Nešto slično kao u "macoli" na "staroj cesti" prema moru _______ Sad je pitanje je li to cijeli medvjed, ili je to mladunče?
Gdje i kako nabavljaju meso divljaci, pogotovo medvjeda? Uvoz? Krivolov? Autor ovog promotivnog clanka ocito nije zainteresiran postavljati takva pitanja.
Opa! Ovo zvuci dobrooo... Varga je madjarsko prezime, ali u svakom slucaju verujem da je klopa dobra!
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Nuzhno poprobovat, dumayu budyet vkusno )