Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privedeno 7 osoba

Doček u Zagrebu: Nijemac (26) teško ozlijeđen jer je zabunom stavio petardu u džep

zagreb
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/10
01.01.2016.
u 12:00

Zabilježene su dvije prometne nesreće, jedna na raskrižju Jurišićeve i Palmotićeve ulice, a druga na Svetom Duhu.

Doček Nove 2016. godine na Trgu bana Josipa Jelačića ove je godine protekao mirno, javljaju iz policije.

Od 21 do tri sata ujutro na trgu se okupilo oko 25.000 posjetitelja. Zbog narušavanja javnog reda i mira policija je privela sedam osoba. Zbog proslave, od 23 sata do 2.30 sati, tramvajski promet bio je u potpunosti obustavljen. Zabilježene su dvije prometne nesreće, jedna na raskrižju Jurišićeve i Palmotićeve ulice, a druga na Svetom Duhu. U prvoj nesreći, deset minuta prije ponoći sudarila su se tri automobila i nastala je samo materijalna šteta.

U nesreći na Svetom Duhu teško je ozlijeđena jedna osoba. Također, od petarde je stradala jedna osoba na privatnoj zabavi u Petrovoj ulici. Riječ je o njemačkom državljaninu (26) koji je kako neslužbeno doznajemo, petardu zabunom stavio u džep te je ona eksplodirala i teško ga ozlijedila.

>>  Zagrepčani i njihovi gosti veselo, uz vatromet, ušli u 2016. godinu

Ključne riječi

Komentara 30

DO
dommar36
12:56 01.01.2016.

petarde nisu sala niti zabava a nije lijepo ih nit cut...zasto oni koji bacaju petarde to ne cine u svojoj sobi? stalno nas upozoravaju na opasnost tih petardi ako se krivo barata njima i onda kad netko strada ..trebao bi ga zalit?? ne...isto kao i sa pusacima...sve svjesno radimo pa na kraju i placamo danak

KI
kinez14
13:59 01.01.2016.

Ne razumijem zabavu kojom se opterećuju drugi ljudi i jadne životinje

YG
yves.grigic.9
12:54 01.01.2016.

U kojem je alkoholnom stanju bio pirotehnicar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije