Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestašne karle

Djevojčice koje su markirale iz škole vratile se kući nakon 12 sati!

nestale djevojčice
PUZ/Damir Špehar/PIXSELL
17.12.2012.
u 17:42

– Neki školski kolege priznali su mi da su čuli da one od petka planiraju markirati i izbjeći školu na tjedan dana! No nisam primijetila nikakvo čudno ponašanje kod njih – kazala je Karlina majka Marija Kožina

Dvije najbolje prijateljice, 12-godišnje Karle, markirale su jučer nakon 4. sata iz Osnovne škole Pušća u Donjoj Pušći pokraj Zaprešića. Prava drama nastala je nakon što se djevojčicama od 11.30 sati izgubio svaki trag. Školska pedagoginja primijetila je da ih nema pa je obavijestila njihove roditelje koji su u očaju pozvali policiju.

Vole Sumrak sagu

Srećom, nakon cjelodnevne potrage i drame djevojčice su se same vratile svojim kućama oko 23.20 sati.

– Svi su se bili angažirali da ih traže po cijelom gradu, a ja sam čekala doma uz telefon i strahovala. Neki školski kolege priznali su mi da su čuli da one od petka planiraju markirati i izbjeći školu na tjedan dana! No nisam primijetila nikakvo čudno ponašanje kod njih – kazala je Karlina majka Marija Kožina te istaknula da vole Sumrak sagu pa se nadala da su samo otišle pogledati film.

– Bilo je i nekih dojava da su viđene u Westgateu – zabrinuto je rekla Marija Kožina da bi nam nedugo potom s olakšanjem rekla da joj se kći vratila.

Majka druge djevojčice Željka Stipić kratko je, na rubu suza, komentirala da ju je ovo jako iznenadilo i da kod kćeri nije primijetila ništa neobično.

Svi ostali zatečeni

Policijska uprava zagrebačka jučer je poduzela sve mjere traganja za nestalim djevojčicama. I ravnatelj škole bio je zatečen nestankom svojih učenica.

– Te djevojčice nikada nisu bile problematične – kazao nam je ravnatelj Arsen Šarunić.

Komentara 44

RT
Rollo Tomasi
09:12 18.12.2012.

abakus Ti znaš s čim se bavim i iz čega proizlazi moj stav o ovome... Slažem se s tobom da ih se ne treba držati na lancu i da su mediji kvalitetno stvorili paranoju. Ali smatram da ih za ovakve stvari treba rigorozno kažnjavati bez straha od policije, socijalne skrbi, Hrabrog telefona i sličnog. Jer iskreno, one mogu sad iskočiti kroz prozor, pobjeći i nikome ništa. A ti ćeš plaćati traganje za njima kao porezni obveznik.

RT
Rollo Tomasi
07:19 18.12.2012.

17.12.2012. u 17:59h crocro01 je napisao/la: Stravična spoznaja za roditelje. Daj Bože da se jo večeras djevojčice pronađu žive, zdrave i neozlijeđene. ___________________ Gledam tvoj komentar i mislim si: "Koja je to naivčina."

Avatar abakus
abakus
08:59 18.12.2012.

Mislim da ima ljudi koji smatraju da bi djecu bilo najbolje držati na lancu... Pa djeca su oduvijek hodala okolo i nije ih bilo: sjetimo se samo "Družbe Pere Kvržice". Problem je što smo danas svi mi isprepadani strašenjem o pedofilima, trgovcima organa i tome sličnom, pa čim ne znamo gdje nam je dijete mislimo na najgore. No nije normalno dijete držati na lancu i nije zdravo za njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije