Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova gastropriča

Delicije domaćih OPG-ova Mali plac donosi u Croatian Design

gastro
Foto: Marija Gašparović
1/2
16.09.2016.
u 09:00

U dvije subote - 17. rujna i 1. listopada - moći će se, među ostalim, kušati i kupiti pelješki varenik i češnjak iz Ljubitovice, tradicionalni sir prgice, domaće suhe smokve...

Croatian Design Superstore od ovoga mjeseca postaje bogatiji za novu gastropriču.

I to s fokusom na “hranu s izvora”, autohtone i prirodno uzgojene hrvatske proizvode koje pod svojom kapom okuplja Mali plac. Poznata mobilna tržnica lokalnih, organskih proizvoda gostovat će u Croatian Design Superstoreu u Martićevoj 4 dvije subote, 17. rujna i 1. listopada, a zdrava nabava sezonskih namirnica, uz kušanje gastrodelicija domaćih Obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava, moći će se obaviti oba dana između 10 i 16 sati.

U to vrijeme posjetitelji će također moći razgovarati s malim proizvođačima iz raznih regija Hrvatske koji će, među ostalim, nuditi pelješki varenik i češnjak iz Ljubitovice, tradicionalni sir prgice, domaće suhe smokve, sušene ekorajčice, beskvasni kruh po staroj recepturi, ekomaline i sirove veganske torte.

Komentara 1

Avatar fijolica
fijolica
13:42 19.09.2016.

Sve lijepo i krasno i pohvalno - i onda ga lupe: Croatian Design Superstore! Čisto hrvatski proizvod! Hoće li prevoditi i izraze "varenik" ili "prgice"? Da se stranci slučajno ne bi zamarali naučiti i koju hrvatsku riječ!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije