Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plesnjak na Velesajmu

Damir Horvatinčić: 'Cilj mi je svakih par mjeseci održavati Noć plesa'

Foto: Saša Trifunovski
1/9
15.04.2024.
u 12:42

Na Noć plesa stižu i mnogobrojne zvijezde, a jedna od njih je glumica i pjevačica Nera Stipičević koja je s Damirom 2010. godine odnijela pobjedu u showu Ples sa zvijezdama

Damir Horvatinčić, dugogodišnji plesač, koreograf, licencirani učitelj latino i standardnih plesova u petak u restoranu Gastro Globus na zagrebačkom Velesajmu organizira Noć plesa.

– Cilj projekta je promicanje plesa i kulture u Hrvatskoj, ako ne i šire. Ako zaživi, Noć plesa bi se održavala svaka dva do tri mjeseca – objašnjava Horvatinčić i dodaje da bi se u tom slučaju možda proširili i na druge gradove.

Ovaj višestruki državni prvak, pobjednik i finalist mnogih međunarodnih plesnih natjecanja te mentor showa Ples sa zvijezdama kaže da je svoje ciljeve u plesnoj karijeri ostvario pa bi sada volio strast prema plesu prenijeti na druge, tako će se u sklopu programa održati i dvije plesne radionice.

VEZANI ČLANCI: 

– Prvu radionicu vodim ja, a drugu gost iznenađenja – otkriva Horvatinčić. Na Noć plesa stižu i mnogobrojne zvijezde, a jedna od njih je glumica i pjevačica Nera Stipičević koja je s Damirom 2010. godine odnijela pobjedu u showu Ples sa zvijezdama.

Nakon pobjede Nera je nastavila svojim glazbeno-glumačkim putem, no ljubav prema plesu, kaže, je ostala. Iskustvo i znanje koje je usvojila plešući s Damirom puno joj je pomoglo, ali dodaje, više indirektno i na duge staze nego direktno, jer ples nije njezina glavna profesionalna disciplina.

– Mislim da bi Noć plesa trebalo uvesti barem jednom mjesečno da ljudi to stave u svoje rokovnike, jer je to po meni jedan od vidova održavanja fizičkog i mentalnog zdravlja – kaže Nera i dodaje da nikad prije niti poslije Plesa sa zvijezdama nije bila u boljem psiho-fizičkom stanju.

VEZANI ČLANCI: 

Na Noć plesa odazvali su se i brojni plesni klubovi i Damirovi kolege koji su oduševljeni idejom i konceptom.

– Svidjelo im se što mogu direktno sa svojim ljudima doći na plesnjak te se na istom tom eventu reklamirati, održati radionicu i razmjenjivati iskustva i ideje s drugim kolegama – objašnjava organizator i dodaje da su pripremili buffet stol, velik foto zid te kameru od 360 stupnjeva pa će svi za uspomenu imati fotografije i video.

Ulaznice možete pronaći ovdje, a u cijenu od 69 eura uključena je hrana i piće u neograničenim količinama, sve radionice te ulaznica za Noć plesa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije