Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao da nije padalo

Dajte mu da trči: Građani se lomili, Bandićeva staza blista

bandićeva staza (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/11
11.12.2012.
u 09:50

Bandićeva staza za trčanje u Kušlanovoj brže-bolje počišćena za rekreaciju šefa Zagreba

Ljutili ste se jer Zimska služba nije ralicom prošla kroz vašu ulicu, negodovali jer niste na listi prioriteta, kasnili ste na posao, mnogi su polomljenih ruku i nogu završili na Traumi...

– Radimo tri dana i tri noći – branio je svoje djelatnike šef Zagrebačkih cesta.

Imao je pravo, radilo se, ali ne na raščišćavanju zagrebačkih prometnica. Ne, trebalo je počistiti tartan-stazu na školskom igralištu u Kušlanovoj.

Zbog djece iz osnovne škole koja moraju trčati na satu tjelesnog odgoja? Ne, stazu su jučer brže-bolje počistili djelatnici Zrinjevca  jer po njoj trči Milan Bandić, glavom i bradom.

Zagrebački gradonačelnik sugrađane je dobrano ražestio izjavama da će "snijeg pojesti ako treba", a ovaj mu potez sasvim sigurno ne ide u prilog. 

Fotografije tartan-staze koja blista crveno i čisto na igralištu bijelom od snijega poslao nam je čitatelj.

Kaže da okolne ulice nisu dobro počišćene, a bolje su se lopate mogli primiti i pred školom. 

>>FOTO Što mislite, je li očišćena ulica u kojoj živi premijer?

>>Kaos se nastavlja: Prometna nesreća u Ilici zaustavila tramvaje

>>Zagrepčani kasne na posao, ZET ide sporo, opsada na Traumi

Komentara 83

PE
pecho
10:33 11.12.2012.

Zagrebparking mi je više na piku, naime puno ljudi/tvrtki ima plaćene mjesečne parkirne karte, znači plaća se i koristi usluga. Pružatelj usluge bi trebao imati neke obveze, ali to za ZagrebParking očito ne vrijedi. Probajte ih nazvati na informacije, pitajtee kad će očistiti parking koji vam treba.... zašto ne zaposle studente... uživati ćete u odgovorima koje dobijete.

Avatar Sugar Kane
Sugar Kane
10:31 11.12.2012.

Ako je Bandić tražio da se primat da toj stazi po kojoj trči slažem se da je to bahato ali već mi opako dižu tlak oni koji nisu u stanju mrdnuti dupetom, uhvatiti se lopate i počistiti svoje dvorište ili prilaz zgradi u kojoj žive i koji gotovanski očekuju da će im to počistiti grad. Da u ovom gradu ima više solidarnosti bilo bi i manje polomljenih na Traumi, bez obzira na to što grad ne obavlja dobar posao.

MA
Maximir
10:29 11.12.2012.

Novinari bi gospodinu Bandiću zabranili i trčanje? Koji su to mentalni sklopovi, još će ispasti i da je trčanje luksuz? Dobro bi bilo i da ti novinari počmu malo trčati, možda baš po bandićevoj stazi, zašto ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije