Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački holding

Čović pozvao Ljubičića i Kojića na kavu da srede sve za primopredaju

Slobodan Ljubičić,portal
Anto Magzan/PIXSELL
13.06.2013.
u 14:00

Slobodan Ljubičić izbjegao je razgovor, a Ivo Čović će nakon odlaska iz Holdinga vjerojatno na godišnji odmor

Primopredaja Zagrebačkog holdinga ljudima od povjerenja gradonačelnika Milana Bandića bit će nakon sjednice Skupštine 20. lipnja. Preuzimanje Holdinga budući šef uprave Slobodan Ljubičić Kikaš i pročelnik za financije Slavko Kojić dogovorili su na neformalnom druženju sa sadašnjim predsjednikom uprave Ivom Čovićem u utorak poslijepodne.

Navodno je bila riječ o ležernoj kavi, na Čovićev poziv, kakvu su znali popiti i u prethodnom mandatu kada je omjer političkih snaga bio drugačiji. Sve službe u Holdingu pripremaju završne izvještaje koje će predati svojim nasljednicima. Ljubičić je izbjegao razgovor s nama opravdavši se sastankom, a kasnije nam nije odgovarao na pozive već je preko prijatelja PR-ovca pokušao doznati zašto ga trebamo. No, za T-portal duhovito je za razlog posjeta Holdingu smislio plaćanje računa jer se “u prizemlju zgrade može bez provizije platiti vodu i komunalije”. O mogućnosti da preuzme Zagrebački holding nije želio govoriti jer gradonačelnik Bandić nije ni službeno ni neslužbeno od njega to tražio.

 – Prvo se mora oformiti Gradska skupština, a onda sve ostalo – ponovio je Ljubičić riječi kojih se drži od kad se s njegovim imenom barata kao novim predsjednikom uprave. Čović će nakon odlaska iz Holdinga vjerojatno iskoristiti godišnji, a na plaću ima pravo tri mjeseca nakon odlaska.

>>Revizori Grada ušli u Holding, češljaju račune

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije