Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za bolji zagreb

Čitatelji uživali na predstavi Buba u uhu u Kerempuhu

Predstava 'Buba u uhu'
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
11.04.2014.
u 09:00

Za predstavu u kazalištu Kerempuh Večernji list svojim je čitateljima darovao dva puta po 250 ulaznica

Kazalište Kerempuh u srijedu je bilo puno – Večernjakovih čitatelja. Svi su došli pogledati predstavu Krešimira Dolenčića Buba u uhu. Naime, u sklopu akcija Za bolji Zagreb Večernji list je svojim čitateljima darovao 500 ulaznica, a da su takve akcije i više nego dobrodošle, mišljenje je svih koji su došli pogledati predstavu.

– Karte su skupe, a volimo pogledati dobru predstavu. Besplatno dobiti kartu i više je nego odlično, a kada bi ovakvih akcija bilo više, tada bismo više i dolazili u kazalište – kazale su dvije posjetiteljice, Gordana Šubanović i Snježana Stahan.

U predstavi su uživali i supružnici Duško i Biserka Gvozdenović koji su također kazali kako su karte za kazalište dobar dar baš za njih.

– Inače odlazim na kazališne predstave i uživam u njima. Kako sam stalni čitatelj Večernjeg lista, ova nagrada je spojila ugodno s korisnim. Sretan sam kada mogu pogledati predstavu besplatno – poručio je Stjepan Horvat. Večernji list ulaznicama je tako ugodno iznenadio svoje čitatelje koji su poručili: “Ovakve akcije su odlične, samo neka ih bude još!”

Čitatelji su uz kupone, koje su izrezivali iz tiskanog izdanja Večernjeg lista, na blagajni kazališta Kerempuh mogli preuzeti svoje ulaznice.

>> 'Buba u uhu': Teatar apsurda pod ručnom kočnicom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije