Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od danas

Čistoća: Zatvoreno jedno od dva reciklažna dvorišta u Podsljemenu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
21.12.2020.
u 16:44

Građanima gradske četvrti Podsljeme na raspolaganju je MRD Podsljeme na adresi Prilaz Kraljičinom zdencu kod kućnog broja 4

Od ponedjeljka, 21. prosinca 2020. godine, reciklažno dvorište Tunel na lokaciji Kvintička ulica bb, prestaje s radom, poručuju iz zagrebačke Čistoće. 

 Građanima gradske četvrti Podsljeme na raspolaganju je MRD Podsljeme na adresi Prilaz Kraljičinom zdencu kod kućnog broja 4, a oni koji trebaju kontaktirati dvorište, mogu to učiniti na broj 091 2678 184. Popis reciklažnih dvorišta i njihovo radno vrijeme može se pronaći na web stranici Čistoće. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije