Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uspješni poduzetnici

Bruketa & Žinić jedni su od šest dobitnika Zlatne kune

zlatna kuna (1)
Foto: Žatrko Bašić/PIXSELL
1/5
11.12.2012.
u 17:31

U krizi su najvažniji ljudi. Za uspješan posao najvažnije je biti okružen kvalitetnim ljudima – kazali su vlasnici tvrtke koji su prošle godine uposlili osam radnica propale tvornice Kamensko

Plaketa Zlatna kuna i ove godine tradicionalno je dodijeljena najuspješnijim poduzetnicima iz Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a epitet najuspješnijih ponijelo je šest tvrtki. – Unatoč krizi ovi poduzetnici pokazali su da se može uspjeti. Naročito kada je riječ o izvozu. Zagreb mora stvarati jasan koncept razvoja gospodarstva – kazao je predsjednik Gradske skupštine Davor Bernardić čestitavši nagrađenima.

Među većim proizvođačima koji su nagrađeni Zlatnom kunom i dva su mala trgovačka društva. Jedno od njih je i tvrtka Bruketa&Žinić koja se sprema na otvaranje ureda u Beču. – Ovo je bila udarna godina za nas. Kada smo počinjali 1995. bila je bolja situacija, no u krizi su najvažniji ljudi. Za uspješan posao najvažnije je biti okružen kvalitetnim ljudima – kazali su vlasnici tvrtke koji su prošle godine uposlili osam radnica propale tvornice Kamensko da im šiju proizvode.

>>Zlatne kune Dundo-prometu, Predionici i Vetropack Straži

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije