Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidat laburista

Branko Vukšić: Siguran sam da ću ući u drugi krug izbora

laburisti,branko vuksic,portal (1)
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
16.02.2013.
u 15:35

Treća samo stranka u državi, i siguran sam da ćemo ući u drugi krug u utrci za gradonačelnika Zagreba, kazao je laburist Vukšić

Branko Vukišić kandidat je Hrvatskih laburista za zagrebačkog gradonačelnika, a u subotu je na skupštini gradske organizacije stranke koja se održala na Tribini Grada Zagreba predstavio i svoje zamjenike, Saru Bajlo Cindrić i Ivana Maloča.

- Treća samo stranka u državi, i siguran sam da ćemo ući u drugi krug u utrci za gradonačelnika Zagreba - kazao je Vukšić na predstavljanju. Program za lokalne izbore Laburisti će predstaviti za desetak dana, a u planu imaju riješeno pitanje gospodarenja otpadom, racionalno upravljanja gradskom imovinom, ali i Zagrebačkim holdingom.

- Pokazat ćemo kako se Zagrebom mora i može upravljati kao europskim gradom i kako je Zagreb metropola u kojoj se može živjeti - zaključio je Vukšić.

>>M. Mađerić: Ne bojim se izazova i vjerujem u HDZ, najjaču stranku

Komentara 27

BZ
Branko Zajec
17:13 16.02.2013.

Sramota, da pobjedu nosi čovjek protiv kojega postoji metar kaznenih prijava, koji opstaje isključivo radi Bajićeve "računice". Sramota je, da se neki likovi, koji se smatraju političarima, usude spominjati kao budućim gradonačelnikom Zagreba. Doista, svatko si umišlja da je sposoban upravljati najvećim gradom u državi. Drskost i glupost, nemaju granica u Hrvata.

OB
-obrisani-
23:23 16.02.2013.

Milane, moraš pod svaku cijenu dobiti ove izbore. Nakon 12 godina tvoje faraonske vladavine, toliko sam se navikla na tvoj primitivizam, baljezganja, šator na Trgu, na tvoje kumove i propalitete koji te okružuju, da ću doživjeti šok i kolabirati ako dobijem obrazovanog, kulturnog i uglađenog gradonačelnika koji k tome govori strani jezik.

JA
james49
16:23 16.02.2013.

Neće biti drugog kruga! Banditić je siguran sad kad ima toliko kandidata. Glasovi za ostale će biti samo raspršeni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije