Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mrsić gubi živce?

Bernardić: Mrsić dovodi u pitanje legitimitet Vlade čiji je član

davor bernardić (1)
Sanjin Strukic/PIXSELL
04.10.2013.
u 15:30

- Vrijeme je da se okrenemo budućnosti i argumentirano raspravimo programe, smatra akutalni šef zagrebačkog SDP-a

Nije  trebalo dugo čekati odgovor šefa zagrebačkog SDP-a Davora Bernardića nakon što ga je stranački kolega i rival na predstojećim unutarstranačkim izborima Mirando Mrsić prozvao za izazivanje "potresa u stranci".  Mrsić je naime optužio Bernardića da  gradi svoju kampanju na sukobu sa strankom i njezinim predsjednikom Z. Milanovićem te na taj način dovodi do rušenja SDP-a. 

- Njegove su izjave neutemeljene! Kao predsjednik SDP-a Zagreb i zastupnik SDP-a u Saboru u potpunosti podržavam svako nastojanje SDP-ove Vlade da uvede promjene u Hrvatskoj i izvede zemlju iz krize, odgovorio je Bernardić. 

Stranački kolege koje će zaokružiti Bernardićevo ime na predstojećim izborima smatraju pak kako je očito da Mrsić gubi izbore i živce i pitaju se hoće li Mrsić moći  priznati pobjednika kad 20. listopada doživi poraz. 

- Pozivam ministra rada i mirovinskog sustava da iznošenjem pogrešnih tumačenja ne dovodi u pitanje legitimitet Vlade čiji je član, poručio je Bernardić  dodajući kako su snaga  zagrebačkog SDP-a članice i članovi.   Vrijeme je da se okrenemo budućnosti i argumentirano raspravimo programe. Četiri ključa za budućnost zagrebačkog SDP-a za koje se zalažem su: demokratizacija, decentralizacija, modernizacija i edukacija. To je moj program s kojim ću pobijediti, siguran je Bernardić. 

>>Ostojić kontra Milanovića: Podržavam Bernardića, zaslužio je

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije