Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21. obljetnica pada

BBB-i na Trešnjevci oslikavaju grafit u slavu Vukovaru

grafit BBB Zagreb Vukovar (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
15.11.2012.
u 15:19

Povodom obljetnice pada Vukovara, koja ove godine obilježava u nedjelju, Bad Blue Boysi Trešnjevke krenuli su u oslikavanje zida na početku Vukovarske ulice.

Ključne riječi

Komentara 10

PU
placenik_udbe
06:32 16.11.2012.

predivno nekaj, za nagradu bi ih trebali oslobodit daljnjeg skolovanja, jer svaka drzavna kuna ulozena u ovu balavurdiju je bacena lova

Avatar Jon Snow
Jon Snow
08:00 16.11.2012.

Vani dobri grafiteri zaraduju dobre novce za crtanje istih u stanovima... i gneralno ih se smatra umjetnicima a ovdje ih se pljuje... definitivno nisam za besmisleno saranje po scjezim fasadama... al lijep grafit je ukras a ne ruglo...

SE
sestrićna
16:28 15.11.2012.

ako vas crvendaći vide to im se baš i neće svidjeti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije