Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne da na šefa

Bandićev tjelohranitelj napao aktiviste Građanske akcije

Chauncey Billups
01.05.2012.
u 17:13

Incident se dogodio za proslave Praznika rada u Maksimiru. Aktivisti provocirali: \"Dođite na grah koji dijeli čovjek s 200 i nešto kaznenih prijava\"

Već tradicionalni grah i ovog je Međunarodnog praznika rada u Maksimiru dijelio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. "Upomoć" su mu pristigli i aktivisti Građanske akcije. Oboružani megafonima među masom su ljudi izvikivali: "Dođite na grah koji dijeli Milan Bandić, čovjek sa 200 i više kaznenih prijava".

U jednom trenutku aktivistima je prišao starij gospodin i obrušio se na njih. Pokušao ih je legitimirati nekakvom iskaznicom, na što mu je jedna aktivistica uzvratila "Kakvu to značku pokazujete?". U tom trenutku prišao im je muškarac u ružičastoj majci i rekao "Pogledaj ove majmune", a aktivisti, koji su snimku naguravanja koje je uslijedilo postavili i na YouTube, tvrde da je riječ o Bandićevom tjelohranitelju.

Nakon naguravanja uslijedila je prepirka oko toga tko će pozvati policiju. Dok je s megafona odjekivalo  "Bandićevi predstavnici me napadaju, molim policiju da priđe", muškarac u ružičastom prihvatio se mobitelja i uzvratio kako policija stiže.

Policajci su, tvrde aktivitsti, odbili prepoznavanje. Rekli su kako će ispitati sve svejdoke, a aktivistima preporučili da podnesu kaznenu prijavu protiv NN osobe.

- Mi smo to odbili i zahtjevali da se sumnjivci privedu. Policija je to rezolutno odbila uz napomenu da se indentifikacija ne može učiniti na licu mjesta. U četvrtak ćemo priupitati ministra Ostojića zšto policija nije htjela privesti sumnjivce, poručili su iz Građanske akcije dodajući Bandiću: "Ovo ti je zadnji mandat, rođo!"

Komentara 71

Avatar 456852
456852
21:33 01.05.2012.

Kulturan neki svijet, sve gospoda ...

KM
karakas.mario
17:52 01.05.2012.

Kako primitivci štite primitivca Bandića, a? Pa što oni rade u Zagrebu još? Hoćemo protjerati te seljačine već jednom nazad u Bosnu ili što.

NO
Novinar
20:08 01.05.2012.

Da, dobro su mu vikali, ali većina ih nije čula. A, možda bi danas imali za pošten ručak da nije bilo tih koji djele grah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije