Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo vodstvo ZET-a

Bandić o Tolićevu odlasku: Svatko je kovač svoje sreće

bandić
Marko Čubrilo/VLM
25.05.2010.
u 23:10

Gradonačelnik je pokušao zadržati Tolića u ZET-u, a njegov dojučerašnji zamjenik i trenutačni direktor dobro se snalazi

Za niskopodni tramvaj rednog broja 138 koji je danas pušten u promet više neće morati odgovarati bivši direktor Ivan Tolić, već njegov nasljednik Dubravko Baričević. Jedan od prvih putnika bio je i gradonačelnik kojeg smo pitali za mišljenje o odlasku Tolića.

– Tolić je ugledni gospodarstvenik koji radi svoj posao i procijenio je da je sada u Gredelju potrebniji. Ministar prometa se dogovorio s njim, a prije toga je bio kod mene i pitao što da čini. Svatko je kovač svoje sreće i izabire ono što želi. Ovaj ga put nismo mogli zadržati – ustvrdio je Bandić, koji se nije htio očitovati o raspisivanju natječaja za čelna mjesta u 18 podružnica.

O snalaženju na novom zadatku jasan je bio i trenutačni direktor ZET-a.

- Kao zamjenik direktora bio sam upućen u veliku većinu poslova tako da tu imam kontinuitet - kazao je Baričević, koji još ne zna kada će se raspisati natječaj za direktorsko mjesto jer se čeka imenovanje uprave. No sigurno je da će i on biti jedan od kandidata za mjesto direktora.

Ključne riječi

Komentara 8

DO
doktorica
08:31 26.05.2010.

Kumovi

Avatar Patton
Patton
13:14 26.05.2010.

Dali to Tolić kao dobar gospodarstvenik pravodobno napušta brod koi tone (zg holding)?

OB
-obrisani-
00:02 26.05.2010.

titograd će tek upasti u govna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije