Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popili kavu

Bandić primio generala Markača: Još se nisam navikao na slobodu

'19.11.2012., Koprivnica - General Mladen Markac posjetio je novinara Podravkinog biltena i suborca Mladena Pavkovica i strpljivo odgovarao na pitanja novinara. Zatim je otisao u Hlebine posjetiti rat
Marijan Sušenj/PIXSELL
28.11.2012.
u 13:10

Još jedanput general je podsjetio da je oslobađajućom presudom dokazano da je Hrvatska bila u obrambenom ratu, a Srbija agresor

Gradonačelnik Milan Bandić primio je danas u svom uredu generala Mladena Markača, a kako je rekao nedavno oslobođeni heroj, rado se odazvao pozivu na prijateljsku kavu.

– Došao sam da se zahvalim Zagrepčankama i Zagrepčanima jer su mi dali podršku i jer su vjerovali da sam nevin. Gradonačelnik Milan Bandić pozvao me u svoj ured, a došao sam da se prisjetimo dobrih dana i porazgovaramo što ćemo dalje raditi – kazao je Markač.

Još jedanput general je podsjetio da je oslobađajućom presudom dokazano da je Hrvatska bila u obrambenom ratu, a Srbija agresor te dodao da se još uvijek navikava na slobodu.

– Moramo se suočiti s novim okolnostima. Iako sam slobodan, još uvijek se nisam naviknuo na to – kazao je kratko Markač.

Komentara 11

Avatar My Style
My Style
14:49 28.11.2012.

svecenik Zelite ali vam nesto ne da ...Jel to poenta odgovora ?? Ima nesto sto nas veze... Ja ih ne branim...verovatno ti nisu bili pravi prijatelji ali se nadam da si dobar i pravedan sa onom dvojicom koji su tii pisali tokom rata. Ti mislis da se ja radujem vasim mrtvima ?? Ogromna vecina Srba se ne raduje. Ogromna vecina Srba iz Titovog vremena ni sada ne razume kako se sve to moglo dogoditi i iskreno zali za raspadom SFRJ...Ali...mocnici na vlasti su hteli rat i u realizaciji tog plana im je pomogla nacionalisticka histerija raspaljena kod raspamecenog plebsa. Neunistivi smo mi Balkanci...u svakoj pustinji naci cemo izvor vode !

Avatar Svećenik
Svećenik
15:06 28.11.2012.

građanski rat. ne nije. sjećaš li se JNA kao tampon zone.? na nas u Vukovaru su pucal iz srbije, iz oduđa JNa. U proboju sa srpske trane sudjelovali su osim raznih paravojnih i vojnici u odorama (uniformama) golobradih mladića JNA.. Na žalost i na bol moje duše, ja to jako dobro znam. No, ne bih o tome.

Avatar Svećenik
Svećenik
14:27 28.11.2012.

Ima nas ovdje starih dovoljno dugo da se sjetimo onih iscerenih krezubih lica sa šajkačama i balvanima, malih knindža, raškovića, šolevića, mošti svetog save koje ste nemilice vucarali po srbiji i šire, radnika "radoja dakića" vučureveića, bracike kerteša, arkana, šešelja, vikend jogurt revolucionara, raškovića, da bi nam ti ovdje prodavao muda pod bubrege. Niti jedan hrvatski vojnik NIKADA nije prešao hrvatsko srpsku granicu. A srpski jesu. I što je rezultat? Srbija ko Nokia, svaki dan sve manja. Još kada Vam ode Vojvodina, bit ćete manji od općine Špičkovina. A i to je previše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije