Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao, pa klopa

Bandić obišao zimsku službu pa se "zasladio" prasetinom

zimska služba (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
Autori: jk/VLM, SaD/VLM
11.02.2012.
u 09:34

Nakon razgledanja mehanizacije te razgovorima s ljudima u Zimskoj službi, Bandić i Čović počastili su se i pečenjem.

Najzaposlenije djelatnike u Zagrebu ovih dana, one iz  zimske službe Zagrebačkih cesta, jutros je posjetio Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, u pratnji Ive Čovića, predsjednika Uprave Zagrebačkog Holdinga ne bi li se uvjerio u stanje pripravnosti u uvjetima koji nas prate već nekoliko dana.

Novi snijeg zasuo je grad podno Sljemena, gotovo 200 vozila zimske službe neprestance čiste prometicne i nogostupe, poručuju odgovorni iz Zagrebačkih cesta, koji su jutros ugostili prvog čovjeka Zagreba.

Nakon razgledanja mehanizacije te razgovorima s ljudima, Bandić i Čović počastili su se i pečenom prasetinom.

Gradonačelnik je utvrdio da je stanje na cestama u Zagrebu izvrsno, kao i da ne vjeruje kako je za prometnu nesreću koja se dogodila jutros u Zagrebu kriv snijeg. Dodao je, dakako, da ne zna uzrok nesreće.

Iako nije želio komentirati smatra li da je njegov splitski kolega Željko Kerum podbacio u organizaciji čišćenja Splita od snijega, priznao je da se čuo sa svojim splitskim prijateljima:

- Rekli su mi da dok oni jedu doma, Zagreb im čisti ceste - kazao je Bandić, misleći pritom na pomoć vozila Zagrebačkih cesta koje su Splitu poslali još prošlog tjedna, ali i dvije "ralice" koje su na jug zemlje poslali jučer.

 

Komentara 3

TE
tester
09:52 11.02.2012.

kome trebaju takve parade? zar će zimska služba bolje raditi? neće,dapače,mogla bi i slabije,poznato mi je to kada političari obilaze neku ustanovu,sve se taj dan podređuje \"visokom gostu\",posao je taj dan zadnja briga. a i to pečenje netko treba platiti.

DR
drznedaj
11:52 11.02.2012.

A neznam, lijepo je kad radis pa da ti se tako pokaze da je tvoj rad jako vazan. Toliko vazan da te i gradonacelnik dodje posjetit. TO se radi svugdje u svijetu i da to ne donosi nista nebi to radili. Posebno sada kad nisu nikakvi izbori na vidiku ( ono sta je Jaca radila prije izbora, e to je bilo smijesno)

SP
specijalac
11:22 12.02.2012.

pohvalno je što gospodin gradonačelnik vodi brigu o djelatnicima zg. cesta dok se mi djelatnici vodoopskrbe osječamo podcjenjeno, da podsjetm kada su građani Zagreba,Samobora,Sv.Nedjelje i Dugog Sela ostali bez vode u zadnjih godina da nas je to iznenadilo,kao što zadnjihh godina uvijek snjieg iznenadi Zg.Ceste ,djelatnici Zg.cesta su u toplim kabinama dok mi smo na otvorenom pa makar vani bilo -20 stupnjeva celzijusa, nas se ne časti sa odojkom te se nadam da vam je taj odojak bi preslan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije