Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođendanska čestitka

Bandić nahvalio premijerku Kosor za prvu godinu vladanja

jadranka kosor, milan bandić
Arhiva VL
01.07.2010.
u 15:17

Preuzeli ste kormilo države u nemirnim vremenima i proteklih godinu dana pokazali čvrstinu i odlučnost rijetko viđenu kod naših političara, piše između ostalog u pismu.

Gradonačelnik Milan Bandić čestitao je danas rođendan i prvu godinu mandata predsjednici Vlade Jadranki Kosor.

- Preuzeli ste kormilo države u nemirnim vremenima i proteklih godinu dana pokazali čvrstinu i odlučnost rijetko viđenu kod naših političara. Pritom ste uspjeli pokrenuti i provesti neke od ključnih reformi koje su nužne za daljnji razvoj Republike Hrvatske. Demonstrirali ste tezu da državnici vuku poteze za nove generacije, a političari obično za samo jedan mandat. Poklopilo se, eto, da je godina dana Vašeg mandata stigla upravo i na Vaš rođendan. Tim povodom želim Vam mnogo zdravlja, uspjeha i osobnog zadovoljstva te da i dalje zadržite vizionarski kurs kojim je Republika Hrvatska zaplovila pod Vašim vodstvom", piše u Bandićevoj čestitki.

Ključne riječi

Komentara 16

BL
Bluno
21:44 01.07.2010.

Pa tu našu premijerku svi hvale.

PI
Pippo9
16:42 01.07.2010.

Svatko tko je imalo realan će priznati da premijerka radi dobar posao i da se pozitivni pomaci itekako vide

TO
topfild
16:46 01.07.2010.

Valjda Hercegovac zna što radi,kad hvali premijerku.Možda ga Jaca povuće u svoj tim za spaš Hrvatske.Svaka čast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije