Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SURADNJA S VLADOM

Bandić: Mudar predsjednik Vlade ne bi se odrekao Zagreba

Milan Bandić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
19.04.2014.
u 23:02

Suradnja s Vladom je conditio sine qua non boljitka Grada Zagreba

Zagreb se vrlo teško može dobro voditi bez suradnje s Vladom, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić gostujući u subotu na Dnevniku 3 HTV-a. Takva je suradnja, dodao je, conditio sine qua non boljitka Grada Zagreba. Na pitanje je li zapreka suradnji njegov neugodan razilazak sa sadašnjim premijerom Zoranom Milanovićem, Bandić je rekao:

- Milanović i ja smo se razišli 2009. godine, svak' sebi, pošteno, ali kad su interesi Zagreba i hrvatskih građana u pitanju, ta bi suradnja trebala funkcionirati.

Naglasio je da surađuje s pojedinim ministrima u Milanovićevoj Vladi.

- Pojedinačna suradnja s ministrima funkcionira. Hoće li doći do zajedničkog sastanka predsjednika Vlade i gradonačelnika, to ovisi o predsjedniku Vlade. Ja sam spreman - rekao je Bandić. Dodao je da se mudar predsjednik Vlade ne bi odrekao Zagreba.

Govoreći o planovima za predstojeće izbore, Bandić je rekao da su predsjednički i parlamentarni izbori paket te da će o tome pregovarati, a rekao je da postoji mogućnost i da podrži Ivu Josipovića.

- Dogovorit ćemo se pametno i mudro. S kime, vidjet ćemo - rekao je Bandić.

Također je rekao kako će se gradskim zaposlenicima od 1. srpnja smanjiti plaće od 5 do 15 posto.

>> Bandić: Teška gospodarska situacija u Zagrebu nije slučaj

>> Bandić o uhićenju: U Zagrebu nema tolerancije na nepodopštine

Komentara 22

SZ
sandra.zg.12
09:39 20.04.2014.

Gradskim zaposlenicima se smanjuju plaće od 1.srpnja, to je najbitniji dio intervjua.

Avatar Do@Zemuna
Do@Zemuna
08:28 20.04.2014.

Hm,,,, SDP... Bandić i Milanović ......... sjećate li se da je Milanović nudio Bandiću da Bandić vodi predsjedničku kampanju Ive Josipovića .................... partija je zlo pozdrav Zagrebu iz proviincije

PA
paprikaš
10:09 20.04.2014.

Bandič je bio i ostao komuljara krv nije voda,a samo naivci misle drugačije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije