Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi sustav naplate

Autom na Jarun? Pripremite novac već na ulasku na zagrebačko more

jarun,zagreb (1)
Luka Stanzl/PIXSELL
18.03.2013.
u 09:20

Dnevna karta (jednokratni ulaz) iznosi pet kuna radnim danom od šest ujutro do 21 sat, dok će vikendom i blagdanima u isto vrijeme iznositi 10 kuna

Fiskalizacija je stigla i na zagrebačko more zbog čega je izmijenjen sustav naplate ulaska automobilom na Jarun. 

Iz Zagrebačkog holdinga obavještavaju da novac trebate pripremiti već na ulasku na Jarun, a ne kao dosad, na izlasku. To bi, kažu, trebalo dovesti do potpune eliminacije prometnih čepova. U skladu s time mijenjat će se i cijene, koje će biti povoljnije.

– Provedba Zakona o fiskalizaciji stvarala je problema na naplatnim rampama prilikom izlaska iz prostora RŠC-a, ponajviše zbog zastarjele opreme koju smo koristili, a nismo je bili u mogućnosti ubrzati te je dolazilo do velikih gužvi – objasnili su. 

Povoljnije na Jarun

Dnevna karta (jednokratni ulaz) iznosi pet kuna radnim danom od šest ujutro do 21 sat, dok će vikendom i blagdanima u isto vrijeme iznositi 10 kuna.

Noćna karta (jednokratni ulaz) u vremenu od 21 do šest sati ujutro ostat će 10 kuna. Ukida se vrijeme slobodnog ulaska i izlaska od 15 minuta na prostoru RŠC-a.

Isti sustav naplate primjenjuje se i na naplatnim rampama prilikom ulaska u Sportski park Mladost. Dnevna karta (jednokratni ulaz) iznosi pet kuna, a noćna (jednokratni ulaz) iznosi 10 kuna.

Komentara 13

JS
ja sam gladan
09:42 18.03.2013.

Ebate, kak su krenuli, još bum i pred svojim vlastitim vratima stana,moral platiti upad!

LI
liliZG
10:10 18.03.2013.

5KN za cijeli dan nije puno...

DI
dimnajac
14:20 20.03.2013.

A je li vam neka vijest. Dobro da ne piše 'Šokantno!'. Pet (5!!!!) kuna za cijeli dan. Da je 50 kn, već bi bilo nešto. A što se tiče toga da će se morati plaćati i kada se ode poo nekoga, ti vozači ionako stvaraju najveću gužvu. Mada i u tom slučaju 5 kn nije ništa (manje od cijene parkiranja u gradu).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije