Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dežurni telefon

Šefica Zagrebparkinga u petak razgovara sa čitateljima. Pitajte što vas zanima

23.04.2014., Zagreb - U  garazi na Tuskancu otvorena je garaza za parkiranje hibridnih i elektricnih vozila. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
30.09.2014.
u 09:15

Broj dežurnog telefona na koji građani mogu zvati Anu Preost je 01/6300-455, a pitanja se mogu postaviti već i danas, na e-mail gradska@vecernji.net

Nakon pročelnika za obrazovanje Ivice Lovrića, direktora HEP Toplinarstva Roberta Krkleca i Štefice Mihalic, direktorice Vodoopskrbe i odvodnje, nova gošća Večernjakova dežurnog telefona je Ana Preost, direktorica Zagrebparkinga.

Na sva pitanja građana vezana uz parkiranje u Zagrebu Ana Preost odgovarat će izravno u petak, 3. listopada od 11 do 12 sati.

Broj dežurnog telefona Večernjeg lista je 01/6300-455, ali građani svoja pitanja mogu slati i prije petka na mail gradska@vecernji.net.

Svi odgovori direktorice Zagrebparkinga, a koje je dala gostujući na dežurnom telefonu objavit će se u izvještaju koji u Večernjem listu izlazi u subotu, dok će se na pitanja koja su nam pristigla mailom odgovoriti u sljedećim izdanjima Večernjeg lista.

Hoće li se uvesti naplata parkiranja baš u vašoj ulici i zašto, kako spriječiti da se u određenoj ulici parkiraju građani koji tamo ne žive i tako zauzimaju parkirališna mjesta stanara, što je s kupnjom povlaštenih parkirališnih karata za stanare samo su dio mogućih pitanja za Anu Preost.

Zagrebparking je podružnica Zagrebačkog holdinga čija je osnovna djelatnost upravljanje i održavanje javnih garaža i parkirališta u Gradu Zagrebu.

Komentara 11

FA
fakin2012
09:44 01.10.2014.

Mafijaško reketarenje na javnoj površini treba ukinuti. Više se ne može propisno ostaviti auto na javnoj površini, a da te ne reketare ili ti čak otmu auto.

MA
maram
14:21 02.10.2014.

Možete li nam objaniti tko vas je doveo do ove pozicije?? i dali biste bili u stanju podastrijeti VAŠU DIPLOMU javnosti???!!

DA
dakos1
23:17 30.09.2014.

Gospođo Preost, dali ste pitali građane Badalićeve ulice da se dozvoli prodaja parkirnih mjesta kafiću a zna se da je ovdje oko hotela Lagune i djećjeg vrtića veliki problem za parkiranje stanara.Stanarima su oduzeta i parkirna mjesta u korist vrtićaa a ona se od roditelja djece koriste vrlo malo i svi oni kada dovode djecu u vrtić opet kao i prije ostave svoja vozila na cesti.Parking za roditelje mogli ste urediti u sporednoj ulici kraj vrtića gdje je sigurnije za djecu. stanara koji ovdje stanuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije