Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'batinaši'

Aktivisti vikali Bandiću 'kukavice', intervenirali njegovi ćelavci

građanska akcija (1)
Foto: Screenshot/YouTube
1/3
26.04.2013.
u 10:08

Jučer smo grubo napadnuti u Novinarskom domu. Ušetali smo se na javnu tribinu, a kad je Bandić vidio da smo ušli, naredio je da se na brzinu u prizemlju štampaju ''pozivnice'' te tribinu u roku od pet minuta pretvorio u zatvorenu, tvrde.

Aktivisti Građanske akcije ne odustaju. Jučer su tako pohodili Novinarski dom u kojem se održavala promocija knjige "Zagreb – kratka urbana povijest i novo desetljeće". Tribina je bila javna, no aktivisti se ni ovoga puta nisu mogli približiti Bandiću zbog njegovih snagatora za koje, podsjećamo, Bandićev tim kaže da nisu tjelesni čuvari nego građani koji se spontano okupe oko šefa Zagreba. 

– Jučer smo grubo napadnuti u Novinarskom domu. Kao što snimka prikazuje, ušetali smo se na javnu tribinu kroz otvorena vrata. Kada je Bandić čuo i vidio da smo ušli, naredio je da se na brzinu u fotokopiraonici u prizemlju štampaju ''pozivnice'' i javnu tribinu u roku pet minuta pretvorio u zatvorenu. Zatim je ponovno dovukao dvadesetak ćelavaca i opkolio Novinarski dom.

Tada je počeo cirkus jer smo odbili napustiti tribinu. Kao što snimka pokazuje, ničim izazvana dvojica ''redara'' počela su se naguravati s dvojicom naših aktivista te je jedan od nas ozlijeđen u napadu i završio je u hitnoj u Draškovićevoj. Dolaskom policije utvrđeno je da od dvadesetak ćelavaca samo dvojica imaju zaštitarske licencije, a ostali su unajmljeni batinaši bez ikakvih papira – tvrde aktivisti. 

Po izlasku s tribine Bandić je ušao u svoju limuzinu, a aktivisti su za njim vikali: "Kukavice". Snagatore su pitali kako mogu čuvati kriminalca. 

Kako je bilo, provjerite u videu. 

>>'Bandića spontano štitili građani koji su se tamo zatekli'

>>Pogledajte kako snagatori čuvaju Bandića nakon incidenta na tribini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije