Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SINDIKAT BICIKLISTA

Ako sutra biciklirate do posla, možete dobiti i poklon te podijeliti fotografije

Zagreb: Sindikat biciklista darivao gra?ane koji se zimi biciklom voze na posao
Sanjin Strukic/PIXSELL
09.02.2023.
u 12:00

Potrebno se slojevito odjenuti, ali ne predebelo jer se vrlo brzo zagrijemo, uz kapu, šal i rukavice te malo dobre volje ujutro. A budući da su dani još kratki, potrebno je u uvjetima smanjene vidljivosti i noću upaliti prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo, poručuju iz Sindikata

Sindikat biciklista poziva Zagrepčane da sutra svoje obveze obavljaju na dva kotača. Obilježava se, naime, Međunarodni dan zimskog bicikliranja na posao, a sve koji se pridruže ujutro na nekoliko će punktova dočekivati s poklonima, grijačima za vrat, reflektirajućom trakicom za hlače i žitnom pločicom.

Projekt provode već deset godina kako bi potaknuli stanovnike metropole da i u hladnim mjesecima izaberu alternativu umjesto automobila i javnog prijevoza.

– Potrebno se slojevito odjenuti, ali ne predebelo jer se vrlo brzo zagrijemo, uz kapu, šal i rukavice te malo dobre volje ujutro. A budući da su dani još kratki, potrebno je u uvjetima smanjene vidljivosti i noću upaliti prednje bijelo i stražnje crveno svjetlo – poručuju iz Sindikata biciklista.

Dodaju da su savjete za bicikliranje zimi prikupili na svojoj web-stranici, a i pozivaju da fotografije ranojutarnjeg pedaliranja podijelite na društvenim mrežama uz #winterbiketoworkday, #winterbiketoworkdayZG i #winterbiketoworkdayHR.


>> VIDEO: Ćiro Blažević je uvijek stao, pozdarvio i popričao sa svojim obožavateljima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije