Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog nepravilnosti

Afera Strojarska: Inspekcija zatvorila dio gradilišta!

strojarska,gradilište,bauštela (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
23.01.2013.
u 15:52

Investitor tvrtka VMD Promet, u suradnji s Nadbiskupijom zagrebačkom, tamo gradi stambeno-poslovni kompleks vrijedan 80 milijuna eura

Južni dio gradilišta u Strojarskoj ulici gdje investitor tvrtka VMD Promet, u suradnji s Nadbiskupijom zagrebačkom, gradi stambeno-poslovni kompleks vrijedan 80 milijuna eura danas su zatvorili inspektori Ministarstva graditeljstva!

U inspekcijskom nadzoru inspektori su utvrdili da na toj lokaciji, na južnom dijelu gradilišta, nije ishođena potvrda glavnog projekta za gradnju i zato je gradilište zatvoreno. Nakon što inspekcija napiše rješenje, znat će se sudbina spomenutog projekta. Moguće je i da se investitoru naredi da ukloni sve što je izgradio mimo dozvole na toj čestici.


>> VMD krivi Crkvu, Crkva birokraciju, a NK Sloga prijeti Gradu tužbom

>> Investitor: Ako ima nepravilnosti u Strojarskoj, dajem mil. kn za vrtić

>> Strojarska - Nižerazredni klub ruši milijunski projekt Kaptola

 

Ključne riječi

Komentara 30

RO
rojnik
17:36 23.01.2013.

A,valjda investitor nije " podmazao" pravog igraća,kao Goran Štrok u Dubrovniku.

OB
-obrisani-
16:32 23.01.2013.

Čika Rajko Ostojić malo Banderasa udara

OB
-obrisani-
08:27 24.01.2013.

Uvesti zakon po kojemu inspekcija mora prvog dana kada započne građenje biti na gradilištu, koje od tog dana nastavlja raditi ili se odmah gasi. Naravno biti i periodično u svim fazama građenja. Sve drugo samo je interesna igra i šteta kako investitorima, tako izvođačima, tako i državi. Za ovu garnituru je najvažnije osigurati zakon o rasprodaji, kako bi njih šaka odlučivala o nacionalnom bogatstvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije