Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elektra Zagreb

Zapadni dio grada bez struje, dimi se iz trafostanice Stenjevec

HEP
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
24.05.2015.
u 11:00

Na terenu je odjel Visokog napona i problem se sanira, a građani bi struju trebali imati u udućih sat vremena.

Zapadni dio grada ponovno je bez struje. Nakon jučerašnjeg požara na trafostanici na Malešnici 52, jutros je opet došlo do problema. Kako doznajemo, područje Španskog i Prečkog do podneva je bio bez struje, a iz trafostanice Stenjevec se dimi.

- Došlo je do kvara na kabelskom spoju na trafostanici Stenjevec zbog čega je i 19 manjih trafostanica na zapadnom dijelu grada ostalo bez napona- poručili su iz Elektre Zagreb te nadodali kako su ekipe na terenu te da bi se kvar trebao riješiti u idućih sat vremena. Također, objašnjavaju kako današnji problem nema veze s jučerašnjim koji je u potpunosti saniran.

>>Požar trafostanice uzrokovao eksploziju, naselje bez struje sat vremena

Ključne riječi

Komentara 8

ST
stefj
11:59 24.05.2015.

Eh, da, to je tako. Plaćamo struju 30% skuplje, ne zato da bi se ulagalo ili održavalo, već zato da bi se uhljebljivalo i da bi se dijelili bonusi...

DC
dubravko.crnjak
12:24 24.05.2015.

Na Malešnici opet nije bilo struje. A oni kažu da današnji problem nije povezan s jučerašnjim...heh...

MP
mpfederer
18:10 24.05.2015.

jel to zivi zid opet nekoga prikljucuje bez ovlasti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije