Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SALON NAMJEŠTAJA PALLADIO

Zadnji dani: 7 vrhunskih kreveta koje do kraja mjeseca možete dobiti po 20% nižoj cijeni

spavaće sobe Palladio
Foto: Promo foto
1/7
25.05.2016.
u 15:15

Želite spojiti udobnost, kvalitetu i estetiku?

Moguće je, uz Palladio namještaj koji donosi pravo osvježenje u području dizajna, naravno uz vrhunsku kvalitetu.

A to nije sve. Do kraja mjeseca u Palladio salonu u Zagrebu, Branimirova 173 sav namještaj za spavaće sobe je moguće kupiti po 20% nižoj cijeni.

Foto: Promo foto

Glavna misija branda Palladio je ponuditi svojim klijentima vrhunsku kvalitetu po prihvatljivim cijenama. U proizvodnji namještaja koriste se vrhunski materijali. Drvene konstrukcije su napravljene od masiva bukve, koristi se vrhunska rukom bojana koža iz Italije, te štofovi iz Španjolske i Italije.

Foto: Promo foto

Kupac može odabrati između više stotina materijala od kojih će njegov novi komad namještaja biti napravljen. U proizvodnji pločastog namještaja koriste se materijali s minimalnim prisustvom formaldehida, koji zadovoljavaju najstrože svjetske standarde.

Foto: Promo foto

Pločasti materijali koji se koriste su također vodootporni, što im garantira dugotrajnost. Misija branda Palladio je brinuti o udobnosti, ali i o zdravlju kupca. Sve to po zaista prihvatljivoj cijeni.

Foto: Promo foto

Velika snaga branda Palladio je upravo odnos cijene i kvalitete. Radi se o namještaju srednjeg i visokog kvalitativnog ranga, suvremenog dizajna koji ima odličan omjer cijene i kvalitete. Još jedna velika prednost branda Palladio je ta što klijent može birati između više stotina materijala, različitih dimenzija, čak i konca kojim se njegov novi komad namještaja šije.

Foto: Promo foto

Salon namještaja Palladio nalazi se na adresi Branimirova 173, Zagreb. Ovdje na 1200 metara četvornih izložbenog prostora kupac može u miru i tišini, uz maksimalnu posvećenost i pomoć ljubaznog osoblja izabrati prave komade namještaja u kojima će godinama uživati.

Foto: Promo foto

Iskoristite super priliku, dođite u Palladio salon namještaja tokom mjeseca svibnja i ostvarite 20% popusta na svoju novu spavaću sobu.

Foto: Promo foto

Sviđa Vam se viđeno? Pratite Palladio - namještaj za svaki dom na Facebooku!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije