Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Za predivan osmijeh - Oral B električne četkice snižene 25% samo na Mondu

Za predivan osmijeh - Oral B električne četkice snižene 25% samo na Mondu
Foto: Mondo.hr
1/4
PR
Autor
PR članak
21.11.2014.
u 09:37

Sada je idealna prilika da svoju staru četkicu zamijenite novom. Odlične električne četkice Oral B na Mondu su snižene 25%.

Iako se čini kao banalna stvar, idealnu četkicu za zube nije lako pronaći. Između velikog broja proizvođača, možete birati i između više jačina četkanja, no kada su u pitanju električne četkice, problema više nema. Mondo je pripremio odličnu ponudu Oral B električnih četkica koje će vas i vaše zube oduševiti jedinstvenom 3D tehnologijom čišćenja i izbjeljivanja zuba.

Za čišće zube i blistaviji osmijeh uz Oral B

Električne četkice za zube dokazano bolje čiste i izbjeljuju zube od običnih četkica, a preporučuju ih i stomatolozi. Brzina okretanja glave električne četkice puno je brža pa je četkanje zuba učinkovitije od običnog četkanja rukom. Oral B četkica dostiže do 8.800 okretaja u minuti, a taj rekord četkanjem zuba običnom četkicom ne bi mogao oboriti čak ni Chuck Norris. Oral B četkice se osim toga ponose i jedinstvenom 3D tehnologijom s pulsacijama pomoću koje je čišćenje zuba temeljito zbog širokog spektra bočnih pokreta koji uklanjaju do 100% više naslaga od običnih četkica. Za neodoljiv osmijeh, posebna glava četkice uklanja površinske mrlje pa su zubi i prirodno bjeliji. Osim toga, ove četkice osim čišćenja, odlično masiraju desni što dovodi do boljeg cjelokupnog oralnog zdravlja.

Foto: Mondo

Posjetite Mondo i uštedite 25% pri kupnji!

Ne propustite odličnu ponudu na Mondu i naručite električne četkice već od 149,99 kn. Svoju staru četkicu za zube zamijenite novom Oral B električnom četkicom koja će vas oduševiti jer će vaši zubi biti čišći, a osmijeh blistaviji!

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?