Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer glasovao

'Nadam se da zadnji put da izlazimo na ovakav referendum'

Zoran Milanović
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
01.12.2013.
u 08:52

Premijer Zoran Milanović u nedjelju ujutro glasovao je na referendumu o definiciji braka.

Premijer Zoran Milanović u nedjelju ujutro glasovao je na referendumu o definiciji braka.

- Nadam se da je ovo zadnji put da na ovakav način i ovakvim pitanjima izlazimo na referendum. Ako smo odgovorni ljudi i građani onda ćemo Ustavom regulirati pitanja o kojima se može i treba katkad odlučivati na referendumu- rekao je premijer Zoran Milanović, objavljeno je u videu na YouTube profilu Vlade.

Ovo je treći referendum od samostalnosti Hrvatske,ali prvi koji su, na ideju inicijative U ime obitelji, prikupljanjem potpisa zatražili građani.

>> Večernji list i 24 sata neće izvještavati iz stožera 'U ime obitelji'

>> 'Brak gayevima sad ne mislimo odobriti, ali ni zauvijek zabraniti'

 

Komentara 70

Avatar aaaasdefrr
aaaasdefrr
08:58 01.12.2013.

Bravo izjava dana Velikog vođe koji tako dobro skače sa vojnog transportera.Druže premijeru što je sa pravima nas većine kad ćete njih poštivati?

GE
gemist
09:20 01.12.2013.

Imam ja prijedlog s pitanjima za novi referendum.Da li ste "za" da se napravi novi zatvor površine kvadratnog kilometra,zabraniti svim sadašnjim strankama da se ikad više kandidiraju,narediti svim organima da u roku pol godine istraže i dovrše istrage o svim potencijalnim lopovima ili snose sankcije itd.Mene takav referendum zanima.

NN
nee nee
09:04 01.12.2013.

Ramišljam o referendumu, stalno mi je na pameti Peđa Grbin i ta slika kako Peđa diktira u Ustav da je brak zajednica muškarca i žene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije