Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI PROTIV

Majka citirala Luku Ritza: 'Pederi su normalni, samo vode ljubav malo drugačije'

suzana ritz
Tomislav Miletić/PIXSELL
30.11.2013.
u 16:54

Moje prijateljstvo s ljudima homoseksualne orijentacije čini me bogatijom i boljom osobom, rekla je Suzana Ritz

Kampanja Građani glasaju PROTIV zahvalila se svim podržavateljima, uključujući i pojedince koji su kampanji pomogli svojim volonterskim radom i donacijama u novcu od 20 do 20.000 kuna.

Zrnka Kušen, voditeljica tima za prikupljanje sredstava kampanje, naglasila je kako su podaci o izvorima donacija i troškovima kampanje vidljivi u drugom preliminarnom financijskom izvještaju kampanje koji je, i prije roka što ga je odredilo Državno izborno povjerenstvo, sinoć objavljen na internetskoj i Facebook stranici kampanje.

- S obzirom da sam u braku, ne želim da moj brak ima jači status u društvu i od statusa mojih gay prijatelja koji žive zajedno i nemaju pravo na brak. Moje prijateljstvo s ljudima homoseksualne orijentacije čini me bogatijom i boljom osobom. Iz tog razloga izaći ću na referendum i dati svoj glas protiv - rekla je Suzana Ritz iz Zagrebačkog savjetovališta protiv nasilja djece i mladih "Luka Ritz".

- S ponosom ću citirati svoga sina Luku koji je s 15 godina napisao: "Pederi i lezbe su normalni ljudi, samo što vode ljubav malo drugačije nego ostatak svijeta" - dodala je.

Komentara 44

VE
verica2
18:18 30.11.2013.

To što su "pederi i lezbe normalni ljudi, samo što vode ljubav malo drugačije nego ostatak svijeta" ne znači da brak nije životna zajednica muškarca i žene.

Avatar ivanvard
ivanvard
17:39 30.11.2013.

S 15 godina teško da je Luka znao nešto o seksu.

Avatar prckoostajeprcko
prckoostajeprcko
18:39 30.11.2013.

to je mamino mišljenej a ne njenog pokojnog sina ,on je o seksu nešto znao??? ovo je mami ponestalo pažnje pa se sad ona javila sve u svemu gospođo Ritz jadnoooo od vas !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije