Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prolaz Dinama

Vukojević: I da je Istra povela, mi bismo prošli dalje

Dinamo - Istra
Igor Kralj/PIXSELL
03.03.2015.
u 23:30

- Bili smo bolji cijelu utakmicu, dominirali i diktirali ritam, a stvorili smo i puno prilika tako da je naš prolaz čist kao suza.

Nogometaši Dinama pobijedili su Istru s uvjerljivih 3:0 i plasirala se u polufinale Kupa. Pri rezultatu 0:0 gosti su imali jedanaesterac, ali nije ga realizirao Dino Špehar. Možda bi utakmica otišla u drugom smjeru da je zabio, ali Ognjen Vukojević smatra da bi Dinamo i tada preokrenuo.

- Mislim da možemo biti jako zadovoljni načinom na koji smo se plasirali u polufinale Kupa. Već smo u Puli pokazali bolju igru i donijeli u Zagreb dobar rezultat koji smo na Maksimiru potvrdili. Billi smo bolji cijelu utakmicu i imam dojam da bi prošli dalje čak i da je Istra realizirala kazneni udarac i povela. Jednostavno smo se tako osjećali na terenu, rekao je Vukojević, a nadovezao se Marko Pjaca koji je odigrao odličnu utakmicu i zaradio pohvale trenera Mamića.

- Hvala na čestitkama, stvarno sam se odlično osjećao na terenu i drago mi je što sam svojom igrom pomogao momčadi proći dalje; to je ipak najvažnije. Bili smo bolji cijelu utakmicu, dominirali i diktirali ritam, a stvorili smo i puno prilika tako da je naš prolaz čist kao suza. Polufinale? Nećemo još o tome razmišljati jer imamo još puno utakmica prije toga. Za početak već u subotu protiv Zagreba gdje želimo nastavak pobjedničkog niza.

Armin Hodžić iskoristio je Pjacinu asistenciju i upisao prvijenac u dresu Dinama.

- Sretan sam zbog pobjede i prolaza u polufinale Kupa. Nije bilo lako, uostalom znali smo da neće biti, ali prolaz je više nego zaslužen. Bili smo dominantni cijelu utakmicu, stvarali prilike od početka i bilo je samo pitanje kada ćemo zabiti. Naravno da sam presretan i zbog svog pogotka, napadač sam i golovi su ono od čega živim, ali najvažnije mi je da smo dobili i prošli dalje.

>>Mamić oduševljen mladima: Oni su naša sreća i bogatstvo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije