Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finale akcije

Štrumfovi s igračkama stigli u vrtić Kolibri

'05.09.2013., Zagreb - Djecjem vrticu Kolibri Konzum je donirao igracke u vrijednosti od 25 000 kuna. Igracke su dijelile lutke Strumfovi.  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
'Davor Visnjic/PIXSELL'
Autor
Mateja Šobak/VLM
06.09.2013.
u 15:47

Djeca iz vrtića okupila su se u dvorištu kako bi dočekala donaciju igračaka od strane Konzuma

Štrumpf, daj pet! Kako ste pobijedili one zle vaše lažne prijatelje i starog Gargamela, bravo! Gledala sam ja sve crtiće i još gledam nedjeljom - oduševljeno je jučer u Dječjem vrtiću Kolibri dolazak Štrupfova popratila mala Iva. A onda potrčala do hrpe igračaka i odabrala bebu koja će biti baš njena.

Albumi sa sličicama

Ali nije samo ona bila presretna. Djeca iz vrtića okupila su se u dvorištu kako bi dočekala donaciju igračaka od strane Konzuma, koji, uz generalnog partnera Inu i partnere Hypo-Alpe-Adria-Bank, Chromos boje i lakovi, Belinku, DIP Karlovac, Uslugu Pakrac, Stribor, također sudjeluje u obnovi dječjeg vrtića Kolibri u Večernjakovoj akciji \"Pružimo im vrtić kakav zaslužuju\".

- Donijeli smo njihalice, pješćanike, bebe, edukativne igračke, plišance, različite didaktičke igre, a pomoću setova za doktore i uljepšavanje, svako će dijete imati priliku na neko vrijeme postati ono što si želi i u životu - ispričala je Ana Mitrović, voditeljica odnosa s javnošću Konzuma koja je u Kolibri dovela i Štrumpfetu i Srećka. Oni su djeci podijelili i plave gumene bombone, kao i albume za skupljanje sličica sa Štrumpfovima koje se trenutno, uz kupnju, dobivaju u Konzumu.

Darovima, koji su u vrijednosti od 25.000 kuna, mališani su bili i više nego oduševljeni te su jedva čekali da ih ponesu iz dvorišta u svoje vrtićke skupine.

\"Vrtić je kao nov\"

Nestrpljiva za podjelu igračaka bila je i sama ravnateljica vrtića, Vesna Aralica, te istaknula kako su odrasli čak i sretniji zbog igračaka nego djeca.

- Novi roditelji i nova djeca koji su nam se pridružili ove jeseni jednostavno ne mogu vjerovati u kako lijep vrtić su došli. Osim što je sav obnovljen iznutra, sadili smo i uređivali vrtove, a sad smo dobili i nove zanimacije u obliku igračaka - rekla je zadovoljna ravnateljica te dodala kako se posjetitelji novog, uređenog dvorišta često šale da bi se sad upravo tamo trebali održavati team-buildinzi i odmori. Ona, tete, a najviše ipak djeca vesele se i uskoro, posljednjoj akciji u svom vrtiću kad će ih posjetiti klaunovidoktori Crveni nosevi, mađioničar, ali i svi sponzori obnove vrtića.

- U kratkom roku napravio se zaista ogroman posao, a osim što imamo lijep vrtić, upoznali smo brojne drage i zanimljive ljude - rekla je ravnateljica Aralica.

>>Uz nove zidove, parkete i sprave uredili smo i dječji vrt!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije