Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Gadže, predsjednik uprave Tokić d.o.o.:

Svojim radom nastojimo doprinijeti sigurnosti u prometu

Ivan Gadže, predsjednik uprave Tokić d.o.o.
PR FOTO
28.11.2016.
u 10:29

Večernji list je u rujnu, u suradnji s brojnim partnerima, pokrenuo društveno odgovoran projekt naslovljen Vozi eko u sklopu kojega su se promicale vrijednosti kako sigurne tako i ekološke vožnje. Svaki od sudionika naglasio je jedan od zabrinjavajući podataka koji ugrožavaju živote svih dionika, i vozača i pješaka, ali i brojne posljedice koje neodgovorna vožnja ostavlja po okoliš.

Tako se priključila i tvrtka Tokić, specijalizirani uvoznik i distributer preko 170 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Jedna od misija ove tvrtke, kako stoji i na službenim stranicama, jest dati maksimalan doprinos ispravnosti automobila i sigurnosti vozača i vozila, tj. dobrobiti cjelokupnoga današnjeg društva, što se u ovom slučaju i preklopilo s Večernjakovim projektom.

„U projekt „Vozi eko – sigurno i štedljivo uključili smo se budući da svojim radom i djelovanjem nastojimo doprinijeti sigurnosti u pokretu svih sudionika od pješaka do vozača, te naravno očuvanju prirodnih resursa i obnovljivih izvora energije. Svjesni smo da nove tehnologije idu u tom smjeru, pa sukladno tome i tvrtka Tokić oblikuje svoje planove za poslovanje u budućnosti", kazao je Ivan Gadže, predsjednik uprave tvrtke Tokić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije