Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekovožnja

Jambrović: Večernjakov projekt jedan od prvih koji povezuje i sigurnosni i ekološki efekt vožnje

Mladen Jambrović
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
24.11.2016.
u 16:25

Vozi eko je edukativni projekt s ciljem podizanja svijesti javnosti o važnosti energetske prometne učinkovitosti i nužnosti povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu

Jedna od hrvatskih tvrtki koja posebnu pažnju unutar svog djelovanja posvećuje savjetovanju o energetskoj učinkovitosti u sektoru prijevoza s treninzima ekovožnje jest EKOmobilis.

Jedan od ciljeva koji žele postići jest dokazati među širom javnošću da se ekonomičnim i ekološkim načinom vožnje može znatno uštedjeti. Stoga je jedna od njihovih posljednjih inicijativa u nizu bilo podržavanje Večernjakova edukativnog projekta posvećena istom cilju, Vozi eko, u kojem se EKOmobilis pozicionirao kao jedan od partnera.

“Posao me već godinama drži uz promet i prometnu problematiku. Stoga svaki projekt usmjeren podizanju prometne kulture, povećanju sigurnosti te povećanju energetske učinkovitosti u prometu maksimalno podržavam i osobno i kao tvrtka. Iako je dosad bilo dosta projekata posvećenih sigurnosti prometa ovo je jedan od prvih koji povezuje i sigurnosni i ekološki efekt do kojeg dolazi promjenom vozačevog stava prema vožnji te time i njegovog ponašanja u prometu. A upravo to je ucrtanu u misiju Ekomobilisa”, kazao je direktor tvrtke, Mladen Jambrović.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije