Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUZA U PRVOM PLANU

Voditeljica izazvala pomutnju videom iz teretane

Fani Stipković
Foto: Instagram
1/4
24.10.2016.
u 12:07

Fani se pohvalila kako radi čučnjeve s utezima od 50 kilograma, a neki od komentara bili su da to ne mogu ni mnogi muškarci

Novinarka i voditeljica Fani Stipković izazvala je prava pomutnju na Instagramu nakon što je objavila video iz teretane. Fani je pokazala da je u zavidnoj formi, no svima je u oko prvo upala njezina perfektno oblikovana guza. Voditeljica se pohvalila kako radi čučnjeve s utezima od 50 kilograma, a neki od komentara bili su kako to ne mogu ni mnogi muškarci.

Magistrica novinarstva
Inače, Fani zadnje tri godine živi u Madridu, gdje je završila magisterij novinarstva.
– Odlučila sam ostati u Madridu i nakon magisterija. Freelancer sam za nekoliko produkcijskih kuća, a uz novinarstvo počela sam se baviti i produkcijom. Dopisnik sam za Huffington Post, a velika mi je želja proširiti svoj rad na latinsko tržište. U mojoj struci dobro je znati što više jezika jer ti se otvaraju nova tržišta i lakše se napreduje – kazala je ove godine u intervjuu za Story.

 

>>Fani Stipković seksi na odmoru

Komentara 2

Avatar OK
OK
12:53 24.10.2016.

bravo!!

Avatar DŠ.....
DŠ.....
13:12 24.10.2016.

Esta chica es muy guapa! Tambien inteligente!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije