Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni horoskop

Vodenjaci će zablistati na okupljanjima, a škorpioni ne bi trebali previše pričati

sretna žena
Foto: Thinkstock
1/11
16.06.2014.
u 07:25

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Blizanac, Vodenjak, Lav

OVAN

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi bit će jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živjeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Bit će i onih koji će osjetiti sve čari platonske ljubavne veze.

KARIJERA: Neki će tokom ovog tjedna morati donositi određene odluke, ali još neće imati sve informacije za procjenu. Zato je najbolje odlučivati o onom što ne trpi odgodu, a ono što može, neka pričeka sve što trebate doznati. Razlučite što je što.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nalazite se pred novim početkom.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

BIK

LJUBAV: Mnogi će se predati traču i uživati ogovarajući. Neće im pasti na pamet da su i oni i njihova ljubav možda meta nečijeg tuđeg trača. Zato bi bilo najbolje prvo počistiti u vlastitom dvorištu, a tek onda analizirati nečiju tuđi odnos. Razmislite.

KARIJERA: Cijeli tjedan bit će usmjeren na rješavanje jednog važnog financijskog pitanja. Otvorit će se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinanciranja. No ovaj put, o tome će ovisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVJET: Manje jedite, više se krećite.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BLIZANAC

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Kamo god išli primijetit ćete da su mnoge oči uprte u vas. Bit ćete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sjedite kod kuće. Oni u vezama bit će sretni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.

KARIJERA: Što god se našlo na dnevnom redu, vi ćete biti onaj pokretač ili glas koji će dati završnu riječ bilo da se radilo o važnim odlukama, bilo o redovnim zadacima. Vaši potezi dobit će na težini, pa pazite što radite. Držite se ciljeva.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite u prirodu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

RAK

LJUBAV: Aktivirat će se vaša mašta i kreativnost, pa ćete služeći se spomenutim uspijevati rješavati sve dvojbe u privatnom životu. Ako još uvijek tražite svoju ljubav, dotjerajte se i izađite među ljude. Bit ćete im zanimljivi i prihvatit će vas.

KARIJERA: U temama povezanim s financijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati sagledati, proanalizirati i donijeti odluke koje će usmjeriti daljnji tijek razvoja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte duboko disanje za opuštanje.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

LAV

LJUBAV: Sigurnost i stabilnost osobnih odnosa postat će vam važni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmjerit ćete na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još sami sada će birati samo sigurne opcije.

KARIJERA: Rado biste promijenili svoj sustav procjene ljudi. Poradit ćete na tome. Ovaj put vaši kriteriji bit će viši, a pratit će ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapat ćete i slijediti nove poslovne dogovore.

ZDRAVLJE&SAVJET: Provjerite stanje svog automobila.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Bit ćete sigurni u svoje osjećaje i bez obzira na vanjske okolnosti koje neće biti savršene, nećete dati da vas ništa skrene s vašeg ljubavnog puta. Osvajači će osvajati s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama poticat će partnera na pozitivan stav.

KARIJERA: Vjerojatno će doći do zatezanja u komunikaciji ili korespondenciji. Na koju stranu će pretegnuti jezičak vage još se neće vidjeti. Trebat će živaca. Ne komentirajte ništa ako za to nise pozvani. Radije se strpite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštajte se kroz lakši sport.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

VAGA

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudite povesti je sa sobom ili objasniti svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti, ali ne i zadržavati društvo suprotnog spola.

KARIJERA: Suradnici neće biti jasni u svojim namjerama. Moguća su zatezanja tamo gdje ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško sjesti. Ipak, morat ćete prihvatiti ono što se nudi i prilagoditi se najbolje kako znate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Relaksacija je imperativ.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi cijeloj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvijek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Nalazite se u periodu kad će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ovaj tjedan karkaterističan je po tome. Završit ćete neke priče i okrenuti novi list. Kode nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na stres. Opuštajte se.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

STRIJELAC

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Obiteljski izazovi dobrim će dijelom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansirat će između partnera i obitelji iz koje potječu s tim da će im odnos s voljenom osobom škripiti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: S lakoćom ćete rješavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena otvorenost ovaj će put biti skladno pomiješana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smjelo vodite cijelu stvar. Uspjet ćete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite tamo gdje ima ljudi. Vole vas.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

JARAC

LJUBAV: Oni koji imaju obitelj dane će najradije provoditi s njom. Oni u parovima prolazit će pomalo turbulentno razdoblje gdje će trebati otvoriti karte i jasnije definirati zajednički odnos. Ipak, još uvijek neće sve biti jasno.

KARIJERA: Uglavnom ćete raditi s lakoćom jer ćete imati motiva više nego drugi, a volje možda i najviše. Unosit ćete kreativnost u svoj rad i rado pokazati drugima oko sebe ne samo što ste napravili, nego i kako bi oni mogli napraviti više i bolje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Dopustite si malo opuštanja.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Iz dana u dan bit će sve više događaja u vašem privatnom životu. Mnogi će zablistati na raznim društvenim okupljanjima, a drugi će ih rado prihvaćati. Moguće su nove ljubavi, zaljubljivanja ili sreća u postojećem odnosu. Uživat ćete.

KARIJERA: Na radnom mjestu bit će zabavno i dosta opušteno, a vi to baš volite. Aktivirat će se određeni zadaci povezani s ljudskim odnosima, uvjetima rada, uslugama koje dobivate ili pružate. Ništa vam neće biti teško, nego naprotiv.

ZDRAVLJE&SAVJET: Podijelite svoju radost s drugima.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

RIBE

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

LJUBAV: Najbolje ćete se osjećati u krugu vlastitog doma ili u društvu poznatih i dragih vam osoba. Stoga nećete biti previše otvoreni za nova poznanstva. U takvim okolnostima vjerojatno je da će sve ostati više manja onakvo kako jest.

KARIJERA: Na poslu će se sve više osjećati prava radna atmosfera. Vi ćete vjerojatno uveseljavati druge kad naiđu teže minute. Netko će možda kukati što ima puno posla, ali vi ćete sve okrenuti na šalu. Tako ćete poticati i sebe i kolege.

ZDRAVLJE&SAVJET: Netko će vam postavljati nemoguća pitanja.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije