Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od ponedjeljka u prodaji

Velika završnica popularnog stripa Old Pa Anderson

Strip revija
VL
27.11.2015.
u 16:15

Sigurni smo da s nestrpljenjem iščekujete nastavke pustolovina svojih omiljenih junaka ili junakinja i pitate se kakve li će biti njihove sudbine. Stoga ne propustite novi broj Strip-revije, u kojoj ćete pronaći odgovor na sva svoja pitanja i nedoumice!

Velikan stripa Hermann u prošlom nas je broju osvojio dramatičnom pričom o osvetničkom pohodu starog Old Pa Andersona zbog nasilne smrti njegove malene djevojčice Lizzie nakon koje mu je supruga umrla od tuge. Ova dinamična akcijska priča s malo dijaloga prikazuje otužnu atmosferu južnjačkog podneblja šezdesetih i vraća nas u vrijeme rasne diskriminacije. Mississippi ima svoje "zakone": obespravljeni crnci trpe nepravdu, iživljavanje i nasilje bijelaca, u čemu i predstavnici zakona nerijetko aktivno sudjeluju. U velikoj završnici saznajte hoće li Old Pa Anderson pronaći i posljednjeg nasilnika koji je sudjelovao u umorstvu njegove ljubimice. Može li uopće osveta učiniti nekoga sretnim i zaliječiti tako duboke rane?

Legendarni španjolski autor Alfonso Font donosi zanimljiv nastavak popularnih Crnih priča koje su poznate po neočekivanoj morbidnoj poanti. Briljantno grafičko djelo majstora pera za sve ljubitelje stripa otkriva crne tajne marketinga i kojim se sve grozotama služi!

Tu je i uzbudljiva pustolovina kneza Ljudevita Posavskog koji se neustrašivo upustio u borbu protiv tuđinske sile kako bi svojem narodu pružio dostojanstvenu budućnost. Od kratkih stripova zabavite se uz popularnog Peanutsa te u stripu autora Nikole Listeša, Gladijator Pegula, otkrijte kakvim su sve iskušenjima i naporima bili izloženi borci antičkih arena.

Bogatu Strip-reviju potražite u ponedjeljak 30. 11. na kioscima u paketu s Večernjim listom za samo 9,90 kuna. Od istog dana, Strip-revija je i samostalno u prodaji za 9,90 kuna.

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije