Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24. strip revija Večernjeg lista

Uzbudljive dogodovštine Lady S. s godišnjeg odmora

strip
Foto: VL
28.08.2015.
u 13:18

24. broj Strip-revije donosi napetu epizodu popularnog špijunskog serijala u kojem pratimo uzbudljive dogodovštine Lady S. Suzan i njen otac odlaze na zasluženi odmor na jug Francuske

24. broj Strip-revije donosi napetu epizodu popularnog špijunskog serijala u kojem pratimo uzbudljive dogodovštine Lady S. Suzan i njen otac odlaze na zasluženi odmor na jug Francuske. Ali njihovi su praznici vrlo brzo skraćeni nakon što im nekoliko ljudi upadne u kuću i otme Jamesa Fitzroya. Ono što Suzie ne zna je da su napadači zapravo operativci CIA-e: Agenciju vrijeđa postojanje neslužbene europske protuterorističke jedinice. Ipak, u svom nastojanju da iskoriste Lady S. kako bi došli do njezinih poslodavaca, američki špijuni su ti koji po mogućnosti sve prave budalama. Ne propustite uzbudljivi nastavak serijala autorskog dvojca Van Hammea i Aymonda i saznajte tko se krije iza Lady S.

Donosimo i novu epizodu strip serije Crne žene. Papa Urban II. 1099. godine šalje ujedinjenu kršćansku vojsku na Bliski istok i započinje prvi križarski pohod. Mateo Rustichello putuje sa svojom ženom i sinom od nekoliko mjeseci. U zamjenu za njegovu kolibu i farmu, pokrajina ga je opremila oružjem i oklopom. Jest će se ono što put ponudi, a poslije, kada iz svete zemlje izbace saracenskog psa, kakva li će biti nagrada!?

U još jednoj Vožnji s vragom čitajte uzbudljivu priču o vozačima teških kamiona koji svakodnevno stavljaju na kocku živote prevozeći dragocjenu rudu po opasnim planinskim cestama. Šareno društvo plaćenika naći će se pred velikim kušnjama dok im o glavi rade visokopozicionirane mutikaše iz lokalne vlade.

Saznajte tko je bio majstor Radil kroz prilog koji je napisao Borisa Nazanjsky, intervju koji je vodio Ciril Gale i kroz autorov strip Čarobni lančić.

Bogatu Strip-reviju potražite u ponedjeljak, 31. 8., na kioscima u paketu s Večernjim listom za samo 2,90 kuna. Od istog dana, Strip-revija je i samostalno u prodaji za 9,90 kuna.

Foto: VLm

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije