Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strip-revija Večernjeg

Upoznajte opasni svijet tajnog agenta – svećenika!

Strip revija
Foto: Strip-revija
1/3
24.04.2014.
u 15:18

Novi broj Strip-revije donosi vam mnogo novih uzbudljivih naslova

Kratke kose, punih usana, istaknutih jagodica, plavook, Vince je elegantan seminarac. Fizički moćan, s izraženim osjećajem za opasnost za jednog pripadnika Crkve, mladi pripravnik za svećenika je zadužen za zaštitu vatikanskih službenika tijekom njihovih tajnovitih putovanja. Nakon mnoštvo uspješno obavljenih zadataka Vince je pozvan u Vatikan. Njegove sposobnosti su visoko ocijenjene u samom vrhu te je imenovan pripadnikom posebnog, vrlo tajnovitog tijela koje čini 12 agenata: Janitors (Čuvari). Vince, s nadimkom Trias, mora ići u nove misije sa novim pravilima i dozvolom da eliminira zlo u slučaju krajnje nužde.

Strip "Janitors" je nastao u suradnji s belgijskim tekstopiscem Yvesom Senteom, strip Françoisa Boucqa uvodi nas u svijet tajni rimske Curije, s međunarodnim političko-ekonomsko-religioznim zapletima. Janitor, gotovo svećenik, u stvarnosti tajni agent, otkriva i spoznaje tajne Vatikana. Yves Sente i François Boucq osmislili su zaplet koji nas upoznaje sa samozatajnim Čuvarima Katoličke crkve.

Foto: Strip-revija

U novom broju Strip-revije pročitajte i vrtoglave avanture popularnog James Bonda, agenta 007. Od novih naslova donosimo i western Borisa Talijančića i Milka Peke "Posljednja granica".
Novi nastavak iz serijala "Kobni praznici" o lijepim i fatalnim ženama također je tu. Zabavite se uz kratku šaljivu bolničku priču iz serijala "Žene u bijelom" koja će vam otkriti što se u bolnicama događa skriveno od očiju javnosti! Od kratkih stripova donosimo popularni Peanuts i Peru skitnicu a don Živko Kustić u ovom broju obrazlaže – "Zašto volim strip?"

Novi broj Strip-revije možete pronaći u posebnom paketu uz Večernji list za samo 2,90 kn samo u nedjelju 27.4.
Od ponedjeljka ga možete nabaviti i u samostalnoj prodaji po cijeni od 9,90 kn.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:22 26.04.2014.

Tako mi milijeka u prahu, isti Kaćunko u mladim danima. A i curička na nekog podsjeća.

Avatar perodeformero
perodeformero
12:22 26.04.2014.

pedofilčina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije