Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Galerija bačva

Spomenik Tuđmanu u 19 različitih vizija

01.08.2015., Knin - Spomenik prvom hrvatskom predsjedniku Franji Tudjmanu koji je napravio kipar Miro Vuco stigao je uz pomoc helikoptera na kninsku tvrdjavu, gdje ce biti svecno otvoren 05. kolovoza na 20.obljetnici vojno redarstvene akcije Oluja.  Photo
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
25.08.2015.
u 10:20

Najbolji već postavljen –kip autora Mirka Vuce na kninskoj tvrđavi

Večeras u 19 sati u Galeriji bačva HDLU otvara se izložba natječajnih radova za umjetničko rješenje spomenika dr. Franji Tuđmanu na kninskoj tvrđavi. Podsjetimo, Grad Knin u suradnji s HDLU raspisao je natječaj za izradu umjetničkog prijedloga spomenika dr. Franji Tuđmanu, na kojem je među 19 prijedloga odabran rad Mirka Vuce, koji je na kninskoj tvrđavi otkriven 5. kolovoza ove godine.

U zagrebačkoj galeriji publika će prvi put vidjeti sve prijedloge među kojima je odabran Vucin rad. 

>> Spomenik Franji Tuđmanu helikopterom stigao na kninsku tvrđavu

Komentara 1

Avatar @proma_trač
@proma_trač
22:10 25.08.2015.

Tko je biro Tuđmanov spomenik ? Milorad Prdavac ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije