Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Devet murala u sklopu "Re:Think" festivala

Festival ulične umjetnosti
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/4
29.06.2016.
u 11:16

Gotovi su prvi murali u sklopu festivala ulične umjetnosti "Re:Think" koji u Sisku traje so subote

Gotovi su prvi murali u sklopu festivala ulične umjetnosti "Re:Think" koji u Sisku traje do subote. Završena su tri murala, njihovi su autori Slaven Kosanović Lunar, Auks Jedan i Robin Abramović.

"Festival je već u prvim koracima postavio uspješne temelje prema svome cilju: potaknuti Siščane da u svom gradu doista uživaju, a u tome će im zasigurno pomoći devet prekrasnih umjetničkih djela, koliko ih je predviđeno za realizaciju do završetka ovogodišnjeg izdanja Festivala." - ističu organizatori.

U narednih pet dana bit će gotovi i preostali murali velikih dimenzija na stambenim zgradama središta Siska, a službeni završetak Festivala obilježava se u subotu, na lokaciji zibelskih nebodera, gdje će uz oslikavanje i glazbeno druženje, biti održana i izložba starih fotografija tog sisačkog kvarta. Pokrovitelj Festivala je Grad Sisak.

>> Sa 90-metarskoga nas murala sada gleda - Oko

Komentara 1

Avatar fuzzy
fuzzy
14:20 29.06.2016.

Dokle će ovi šarati i žvrljati po našim zidovima? Unakazili su naše gradove. Tko će platiti svu tu štetu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije