Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na svim kioscima u prodaji

Ne propustite novi broj vaše omiljene Strip revije

Strip revija
Foto: VL
1/4
24.02.2015.
u 16:40

Novi broj Strip-revije Večernjeg lista donosi vam brojne zanimljive strip avanture:

Novi nastavak Lady S - 59 stupnjeva sjeverne širine: ova napeta špijunsko akcijska priča budi znatiželju zbog same činjenice da ju piše najuspješniji europski strip scenarist Jean Van Hamme, pisac hit serija poput “XIII”, ”Thorgal” i “Largo Winch”.

U novom nastavku pročitajte kako se Suzan Fitzroy našla u Švedskoj, gdje njezin očuh mijenja američkog veleposlanika. Njen mirni život u Stockholmu poremećen je kada je kontaktira misteriozni Orion, tajni agent za borbu protiv terorizma. Doznajte koji su motivi Oriona i kakva se zavjera krije iza cijele priče...

Objavljujemo i nastavak povijesnog serijala Julesa Radilovića i Zvonimira Furtingera „Kroz minula stoljeća“ gdje pratimo događaje iz tridesetih godina IX. stoljeća nakon što su prestali ratovi protiv franačkog gospodstva. Sprema se vjenčanje mladog hrvatskog kneza Mojmira Kovačića i kneginjice Jelene Budimirović. Ipak, na pomolu su novi problemi i urote, osobito nakon pojave gusara Sadik Ibn Abdul Azisa. Kakva je njegova uloga u burnim događajima koji će uslijediti, saznat ćete ako pažljivo pročitate završni dio druge epizode stripa.

Također, pripremili smo za vas i zanimljiv naslov „Priča o uspjehu“ i to iz majstorske radionice legendarnih američkih strip autora. Ova ironična crnohumorna horror priča je, zapravo, parabola o uspjehu neuspješnih i može se primjeniti na sve segmente ljudskog života i stvaralaštva.

Od kratkih stripova očekuje vas još jedna epizoda slavnih Kikirikića autora Charlesa Schulza koja otkriva sve probleme nesanice. Isto tako, nova epizoda komičnog geg stripa „Gladijator Pegula“, izvrsnog splitskog autora Nikole Listeša, prikazuje redizajnirani oblik zabave za publiku okrutnih gladijatorskih borbi u starom Rimu. Kakve su to promjene u pitanju?

Tu su i dva nova gastro geg stripa zagrebačkog autora Igora Vilagoša! Kulinarski krug i slavni lovac Luka otkrivaju vam što je sve potrebno za spravljanje ukusnog lovačkog gulaša, a čuveni transilvanijski vojvoda, koji nikad ne objeduje danju, savjetuje vas i podučava strogim pravilima koja moraju vladati u vašoj kuhinji želite li uspjeti kao kuhar!

Potražite bogatu Strip-reviju Večernjeg lista na svim kioscima za samo 9,90 kn i u strip Knjižari Lastan na Radničkoj 22. u Zagrebu.

Foto: VLm

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije