Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od nedjelje u prodaji

Ne propustite najnoviji, 20. broj omiljene Strip-revije Večernjeg lista

Strip-revija
VL
24.04.2015.
u 15:53

Uživajte u Večernjakovoj strip-reviji koja se na kioscima u nedjelju prodaje za 9,90 kuna, a u paketu s Večernjim listom za samo 2,90 kuna

Novi, 20. broj Večernjakove strip-revije pronađite na kioscima u nedjelju 26. travnja. Ova napeta i gruba serija Bouncer budi znatiželju u čitateljima zbog činjenice da je piše kultni pisac i svestrani umjetnik čileanskog porijekla Alejandro Jodorowsky.

Ne propustite pročitati kako potjera za ubojicom šerifa odvodi u zabačene dijelove pustinje, sve do bivšeg samostana koji je postao državna kaznionica prepuna ljudskog ološa. Užasi krvavih orgija njegove izopačene obitelji čitatelje će u najmanju ruku zgroziti.

Objavljujemo i priču "Crni as" cijenjenog španjolskog majstora stripa Alfonsa Fonta. Pratite događaje crnohumorne drame o ljudskoj pohlepi i ovisnosti o kocki, s likovima i zapletom na granici "zone sumraka". Što postaje gorka stvarnost glavnog lika nakon što upadne u histeričnu noćnu moru? Doznajte...

Objavljujemo i uzbudljivu epsku pripovijest iz hrvatske povijesti pisca Zvonimira Furtingera i crtača Julija Radilovića – Julesa. Pratimo događaje iz 13. stoljeća, Tatare u osvajačkom pohodu te pokušaj organizacije otpora hrvatsko-ugarskog kralja Bele IV.

"Gladijator Pegula" splitskog autora Nikole Listeša otkriva detalje iz života slavnih gladijatora iz doba Rimskog Carstva. Jesu li gladijatorske igre starog Rima zaista bile okrutne i krvave? Pegulu i prijatelje iznenadit će Spartak, nekadašnji šampion arena i borac za slobodu.

Bogatu Strip-reviju potražite u nedjelju na kioscima u paketu s Večernjim listom za samo 9,90 kuna. Od istog dana, Strip-revija je i samostalno u prodaji za 9,90 kuna.

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije