Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MUO

Marija Grgičević 20.000-ta posjetiteljica Guercina!

Marija Grgičević
Foto: MUO
30.01.2015.
u 15:01

U Muzej za umjetnost i obrt došla je s prijateljicom Etel Car-Ožanić smatrajući da izložbu valja razgledati u miru, a ne šest sati kasnije kad je povodom Noći muzeja ulaz besplatan

Marija Grgičević iz Zagreba 20-tisućiti je posjetitelj izložbe "Guercino: Svjetlo baroka“. U Muzej za umjetnost i obrt došla je s prijateljicom Etel Car-Ožanić smatrajući da izložbu valja razgledati u miru, a ne šest sati kasnije kad je povodom Noći muzeja ulaz besplatan, ali treba čekati u redu i izboriti se za pozicije iz kojih je razgled najpovoljniji.

Nakon Noći muzeja 35 djela Giovannija Francesca Barbierija (1591.-1666.), zvanog Guercino, bit će moguće razgledati još samo dan kasnije, u subotu 31. siječnja do 19 sati. Ne treba napominjati da će i tada posjet Muzeju za umjetnost i obrt biti znatan… 

>> Slika iz Guercinove radionice u stanu u centru Zagreba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije