Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strip revija Večernjeg lista broj 33

Jeziva noćna mora iz koje nema buđenja

Strip revija Večernjeg lista broj 33
Foto: VL
1/4
27.05.2016.
u 14:47

Strip revija Večernjeg lista u svibanjskom broju ponovo ima veliku čast prva u svijetu objaviti novi strip cijenjenog belgijskog autora Hermanna Huppena.

Ovog puta to je ”Granica”, mračni thriller smješten u postapokaliptičnu blisku budućnost. Predjelima opustošenim i zagađenim biološko-kemijskim tvarima, pod nebom žućkasto-zelenkaste boje otrova, glavni lik i njegova djevojka putuju prema tajnom mjestu koje nudi život iz snova, lišen briga i pun radosti i zadovoljstava. U jezivom naselju nadomak konačne destinacije, on otkriva što zapravo stoji iza cijele priče i u kakvoj opasnosti se nalaze. Očajnički ih oboje pokušava spasiti, ali prekasno. Njihovi životi već su nepovratno otklizali u najužasniju noćnu moru iz koje se više neće probuditi živi.

Uz ”Granicu” novi broj Strip revije Večernjeg lista donosi i šestu epizodu odlične western serije ”Hombre”: ”Kojoti love u čoporu”. Skupina unajmljenih ubojica čini masakr nad nezaštićenim ženama, djecom i starcima plemena Pawnee. Žele otjerati Indijance jer je na njihovoj zemlji otkriveno zlato. Usamljeni jahač u bijegu od agenta Agencije Pinkerton, zastaje kako bi spriječio daljnji teror divlje horde.

Pročitajte i kratki strip ”Vikend” iz serije ”Crne priče” o nastranoj zabavi koju autor, španjolski majstor Alfonso Font, nije izmislio nego je zasnovao upravo na ne tako davnim stvarnim događajima. Možda vas iznenadi!

Tu su još i omiljeni ”Peanuts”: Linusova dekica kao moćno oružje protiv bullyinga!

Ne propustite novi broj Strip revije za samo 5 kuna uz Večernji list u ponedjeljak, 30.5.

Foto: VLm

Komentara 1

ZA
Zaggrabe
09:10 29.05.2016.

Sorry, ali 150000000 kn, bilo bi fer da se maknes. Anka Mrak Taritas nema nikakve sanse u Zagrebu nakon ovog...Milan radi s kumovima a ti s (bivsom) zenom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije