Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
likovni umjetnici

Jelena Bando i Slaven Lunar Kosanović u Weekend Art kutku

weekend
26.09.2015.
u 13:39

Slike koje su Jelena i Slaven naslikali u Art kutku Weekend Media Festival će dodijeliti pobjednicima nagradnog natječaja koji će se održati na Instagramu.

Weekend Media Festival ove je godine otvorio svoja vrata i likovnim umjetnicima. Za njih je rezerviran Weekend Art kutak koji se nalazi u glavnoj dvorani Vrt, na putu prema dvoranama u kojima se održava većina predavanja i panela. Tijekom Weekenda u Art kutku slikaju mladi umjetnici Jelena Bando i Slaven Lunar Kosanović. 

Jelena Bando mlada je slikarica i ilustratorica, osnivačica festivala ilustracije 36 Mountains. Obrazovala se na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu te na Sveučilištu u Wurzburgu, a tijekom boravka u Berlinu bila je asistentica poznatog hrvatskog slikara Lovre Artukovića.
Slaven Lunar Kosanović jedan je od pionira zagrebačke ulične umjetnosti, umjetnik koji je svoje radove izlagao u New Yorku, Los Angelesu, Amsterdamu, Berlinu i Tokiju. Dobitnik je brojnih nagrada, a njegovi radovi objavljivani su i u međunarodnim publikacijama.

Slike koje su Jelena i Slaven naslikali u Art kutku Weekend Media Festival će dodijeliti pobjednicima nagradnog natječaja koji će se održati na Instagramu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije