Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Culture Shock Festival

‘ Felix je s nama’ - Srećko Puntarić danas u Križevcima

Srećko Puntarić Felix
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/2
28.03.2014.
u 07:36

U Klubu kulture predstavlja seriju karikatura duhovne tematike, jer upravo u vrijeme korizme želi s porukom "budimo duhoviti i duhovni" prikazati kako su karikature oblik dolaska do istinskih vrijednosti

Ponajbolji hrvatski karikaturist, čiji su likovi i jedan od zaštitnih znakova Večernjaka, Srećko Puntarić Felix, večeras je u Križevcima, na otvaranju izložbe svojih radova u sklopu 10. festivala Culture Shock.

Felix se u Klubu kulture predstavlja serijom karikatura “Kako probuditi kršćanina u sebi”, kojima u vrijeme korizme želi, s porukom “budimo duhoviti i duhovni” prikazati kako su i karikature poseban oblik u traženju istinskih vrijednosti.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Foto: Borna Filić/Pixsell

Točno 40 radova, simbolično kao i broj dana u vremenu od Pepelnice do Uskrsa, nastalo je u različitim razdobljima i na poučan, smiješan ali i ozbiljan način govore o našem odnosu prema vjeri i duhovnosti...

U subotu Puntarić u istom prostoru drži i radionicu izrade karikatura. Ovo je prvi put da Puntarić izlaže u Križevcima, gdje posjetitelji kvalitetnu karikaturu nisu vidjeli već godinama.

>>Jubilarno kulturno 'šokiranje' otvara Rade Šerbedžija

>>Upoznajte svog omiljenog karikaturista, tvorca Felixa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije