Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj Strip-revije

Doživite veličanstvenu priču o hrvatskoj povijesti kroz strip!

strip revija
Foto: VL
1/8
29.09.2014.
u 13:24

U prodaji za samo 9,90 kn

Novi broj Strip-revije donosi vam drugu epizodu Janitora - „Vikend u Davosu“ u kojoj Vince na zadatku na gospodarskom forumu čuje vijest o mogućem početku trećeg svjetskog rata. Dok prisutni financijski magovi započinju utrku prodaje dionica Vince sluti prljavu podvalu...

Upoznajte i egzotičnu heroinu u stripu Cat Claw – „Maco kaži frrr..!“. Caroline Connor željela je završiti studij biologije i pronaći čovjeka kojeg će voljeti... Sve dok joj se na putu nije ispriječilo njezino drugo ja... Žena-mačka nazvana Cat Claw!

Donosimo vam i novi strip „Kroz minula stoljeća: Neobičan izlet“. Nije ništa nesvakidašnje kad četiri prijatelja i pas odu na izlet. Ako pri tom slučajno otkriju četiri predmeta iz daleke prošlosti, postaje zanimljivo. Prijatelji otkrivaju da svaki predmet ima svoju priču iz srednjevjekovnog doba kad su Hrvati došli na današnje prostore. Predmeti će nam ispričati veličanstvenu priču o hrvatskoj prošlosti.

U posljednjem nastavku James Bond-a raspliću se intrige u nemilosrdnom ratu s podzemljem. Tajni agent 007 odlučio je svoju nježnu vezu s lijepom Tracy okititi i brakom, no uslijedit će zanimljiv ali nasilni završetak. Pročitajte i nove šaljive bolničke priče u stripu „Žene u bijelom“ te mnoge druge kratke stripve kao što su „Peanuts“, „Gladiator Pegula“ i „Nježni“.

Novi broj Strip-revije pronađite za samo 9,90 kn na svim kioscima i u strip-knjižari Lastan (Radnička cesta 22a).

Foto: VLm

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije